(FOTO) BAKA PRASE IMAO OPERACIJU: Jutjuber više ne izgleda isto!

Autor:

Zabava

29.04.2021

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpopularniji domaći jutjuber Baka Prase jedan je od onih koji eksponira svoj izgled, a sada se u javnosti pojavila informacija da nije tako lep samo zahvaljujući vežbanju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nije uvek bio zgodan i lep... Baka Prase

U javnosti se, naime, pojavila njegova fotografija iz osnovne škole, a svi njegovi pratioci odmah su primetili da nešto nije u redu, Bakine uši tada nisu izgledale kao sada. To je pokrenulo lavinu komentara da je Bogdan Ilić, odnosno Baka operisao uši.

Na internetu je juče pokrenuta akcija objavljivanja fotografija s male mature, a kada se pojavila slika popularnog jutjubera, počele su i prozivke. Baka na sebi ima sive pantalone, belu majicu i preko košulju u boji pantalona, a ono što je zanimljivo je da je tada nosio i naočare za vid. Ipak, najveću pažnju su svi obratili na uši i primetili da je Baka Prase najverovatnije imao estetsku intervenciju.

Foto: prntscreen Instagram
Fotografija koja je pokrenula polemiku... Baka Prase na maloj maturi

- Kako je Baka Prase imao klempave uši, šta je ovo? Ja mislim da je odradio estetsku intervenciju da ih slepi uz glavu. Sada nema takve uši - jedan je od komentara na Tviteru. A povodom ovih pretpostavlki fanova, Ilić nije davao komentar, pa je ostalo nepotvrđeno da li je zaista imao operaciju. 

Foto: prntscreen Instagram
Bogdan Ilić sada...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading