KRALJICA ELIZABETA II SKINULA CRNINU! Evo šta joj je 10 dana od sahrane muža, princa Filipa, VRATILO OSMEH na lice

Autor: Republika

Svet

29.04.2021

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanska kraljica Elizabeta II vratila se dužnostima tačno 10 dana nakon sahrane muža, vojvode od Edinburga, princa Filipa, održavši dva onlajn sastanka tokom kojih se čak i smešila.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kraljica Elizabeta II 

Britanska kraljica Elizabeta II pojavila se prvi put u javnosti tačno 10 dana nakon sahrane svog muža, princa Filipa, a ono što je mnogima odmah privuklo pažnju jeste da je skinula crninu, čije nošenje na duži period i nije običaj u Kraljevstvu, kao i njen osmeh.

Naime, iako se očekivalo da će ona na neko vreme odložiti unaptred zakazane obaveze, ipak je pokazala da joj je kruna iznad svega i da kao pravi profesionalac mora da ispuni sve planirano. 

Ona je tako najpre održala virtuelni sastanak sa novom ambasadorkom Litvanije, koja joj je predala akreditive, a potom je razgovarala sa predstavnicom Obale Slonovače u Velikoj Britaniji. Tokom oba susreta ona je sa sagovornicama razmenila prijatne reči i uputila im ljubazne osmehe. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Filip je preminuo u 99. godini 

Inače, dva dana ranije na posao su se vratili i princ Vilijam i Kejt Midlton, koji su obišli centar za obuku pilota Ratnog vazduhoplovstva.

Podsetimo, princ Filip preminuo je u 99. godini, samo dva meseca pre 100. rođendana. Sa kraljicom je bio u braku duže od sedam decenija, pa je njegova smrt nanela težak udarac monarhinji. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading