IZGUBIO SAM MAJKU I NAJBOLJEG DRUGA: Aco Pejović PROGOVORIO o BOLNOJ TRAGEDIJI koja ga je zadesila!

Autor:

Zabava

27.04.2021

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aco Pejović progovorio o bolnoj tragediji koja ga je zadesila.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Pevač Aco Pejović progovorio o bolnoj tragediji koja ga je zadesila.

Pevač Aco Pejović prvog maja održaće onlajn koncert, a povodom toga oglasio se za medije i progovorio o predstojećim praznicima i prošloj godini: 

S obzirom na to da ćete Prvi maj provesti radno, kako ćete provesti Vaskrs?

- Vaskrs ću provesti kao i svih ovih godina u krugu svoje porodice. Svake godine odlazim u svoj rodni kraj, u Prijepolje i tamo ću biti tri, četiri dana. Budem par dana sa porodicom i onda se vraćam u Beograd svojoj kući.

Da li negujete neku tradiciju sa porodicom uoči tog najradosnijeg hrišćanskog praznika?

- Mi postimo, videćemo da li ćemo se pričestiti u subotu uveče kad počinje liturgija ili sutradan kad je malo veća gužva. Uglavnom od običaja to je pričešćivanje, kucanje jajima i porodični ručak kada smo svi na okupu.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Aco Pejović

Nažalost, godina iza Vas obeležena je tragičnim događajima. Na koji način ste se izborili sa gubitkom?

- To najbolje znaju oni koji su gubili najdraže. Ja sam prošlu godinu zaboravio i precrtao u svom životu. Sad sam skoro slavio rođendan i rekao sam da slavim onaj od prošle godine jer prošlu godinu ne računam. To je godina koja je apsolutno izbrisana iz mog sećanja i trudiću se da je zaboravim za sva vremena. Gubitak, to znaju oni koji su gubili najdraže, kao što sam ja majku i jednog od najboljih drugova, to su stvari koje svakog od nas čekaju. Nažalost, to je sve sastavni deo života - rekao je Aco Pejović za portal Srbija Danas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading