(FOTO) UŽASNA TRAGEDIJA KOJA JE ZADESILA PEVAČA: Sin mu je poginuo u AVIONSKOJ NESREĆI, a ovo su bile njegove reči nakon ŠOKA

Autor:

Zabava

27.04.2021

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevača su pozvali da identifikuje telo svog sina.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Šou program - Zvanični kanal

Pre četiri godine kao bomba je odjeknula vest da je sin bosanskog pevača poginuo.

Među nastradalim u avionskoj nesreći koja se dogodila u naselju Rodoč u Mostaru je i Muhamed Sipović, sin Zijada Sipovića, poznatog sportiste i pevača iz Bosne i Hercegovine.

To je za "Faktor" tada potvrdio u telefonskom razgovoru i sam

RepublikaFoto: www.youtobe.com/ DADO MUSIC BIHAĆ
Zijad Sipović

- Još uvek sam u šoku. Sinoć su me obavestili i na putu sam za Mostar kako bih identifikovao telo - kazao je tada Muhamedov otac.

 

 

Prema pevačevim rečima, njegov dvadesetogodišnji sin Muhamed živeo je na relaciji Sarajevo - Mostar, te je u grad na Neretvi otišao pre nekoliko dana. Kako se našao u nesrećnom avionu nije mu bilo poznato.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/ DADO MUSIC BIHAĆ
Zijad Sipović

U tragičnoj nesreći osim Muhameda Sipovića nastradalo je i dvoje dece Dražena Lovrića, radnika mostarskog aerodrome, te osmogodišnji sin Sanjina Hadžiomerovića.

Oni su učestvovali u manifestaciji "Dani otovorenih vrata" u okviru koje se organizovao i "Let iznad Mostara", koji je nakon samo dvadesetak minuta tragično okončan.

Avionom je pilotirao Ivan Karačić, pilot sa višegodišnjim iskustvom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading