KONAČNO SE ISPUNILA POSLEDNJA ŽELJA POKOJNOG ŠABANA ŠAULIĆA: Legenda narodne muzike sad može da počiva u miru!

Autor:

Zabava

27.04.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno se ispunila poslednja žena legendarnog pevača!

RepublikaFoto: Promo foto
Šaban Šaulić

Kako otkrivaju bliski prijatelji porodice Šaulić, Šabanu se ostvarila jedna od najvećih želja, a to je da njegov unuk Luka Adžić se skrasi i dobije dete.

Šabanu se ispunila najveća želja!

Naime, Luka će postati otac, verenica je trudna , a sve to je fudbaler otišao dedi na grob da kaže i da mu saopšti da je ostvario jednu od njegovih najvećih želja. Šaban Šaulić je jako bio vezan za Luku jer je to bio njegov prvi unuk, kao i prvo dete njegove najstarije ćerke Sanele, i stalno je govorio da najviše na svetu želi da se Luka i Mihajlo sin ožene i naprave svoju porodicu i dom.

Luka je njegovu želju ispunio, sada je ostao još Mihajlo da se oženi i da sve želje koje im je ostavio budu ispunjene. Mihajlo je inače bio u dugoj vezi sa verenicom koja ga je napustila posle Šabanove pogibije, zatim se pisalo da je u vezi sa Aleksandrom Mladenović sa kojom je raskinuo posle nekoliko meseci veze, a sada navodno ima devojku koja bi mogla da bude potencijalna žena, a prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading