TOZOVČEVI SINOVI TRAŽE NASLEDSTVO OD NJEGOVE UDOVICE: Počela podela imovine legendarnog pevača!

Autor:

Zabava

27.04.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Živković Tozovac (85) preminuo je pre 20 dana, a već sada je počelo da se govori o njegovom testamentu. I dok su mnogi mislili da će nasledstvo, koje nije malo, pripasti njegovoj supruzi Mimi, Tozovčevi sinovi su pokrenuli proces kako bi dobili svoj deo imovine.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Počela borba za nasledstvo... Predrag Živković Tozovac sa suprugom Mimom

Mima je ovom odlukom Tozovčevih sinova ostala zaprepašaćena, jer je verovala da će sav imatak legendarnog pevača pripasti njoj.

Ona nema dobro mišljenje o sinovima svog supruga budući da je dobro upućena u situaciju. A najnovije informacije ukazuju na to da su se njegovi sinovi uključili u ostavinski proces i da će odluka o podeli pasti na sudu! A ima i šta da se deli. Reč je o porodičnoj kući u prestonici, zatim dva stana, takođe u Beogradu, i novcu na računima.

RepublikaFoto: Youtube/ RTS Kolo - Zvanični kanal
Imao dosta nekretnina... Tozovac

- Ona se šokirala kad je čula šta se dešava! Ne pada joj na pamet da im išta daje. Pokušaće na sve načine da ih spreči da dođu do bilo čega. Spremna je da na sudu ide do kraja samo kako oni ne bi ništa dobili. Ona ima vrlo loše mišljenje o njima i ne želi da dobiju išta od nasledstva koje je ostavio Tozovac - kaže za "Kurir" izvor odlično upućen u situaciju. Glasine kako je čuveni pevač napisao testament i u njemu odlučio kome šta ide ne odgovaraju istini:

- Ne postoji testament, pa će se sve rešavati pred sudom! Tozovac uopšte nije želeo da bavi tim stvarima, pa nije napisao nikakav testament - navodi izvor i dodaje da bi u celoj priči najbolje mogao da prođe 36-godišnji Svetozar, njegov naslednik koji živi u Beogradu i koji neodoljivo liči na oca.

- Svetozar će potražiti na sudu šta misli da mu pripada. Isto će pokušati i njegov sin iz Amerike. Svetozar je u dosta boljoj poziciji jer je bio u kontaktu sa ocem i već je krenuo po svoj deo - zaključuje sagovornik Kurira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vsnja

27.04.2021 13:21

Ako nije ostavio testament po kojem sve njoj ostavlja ,onda se imovona pokojnika deli na tri dela...ili njoj 1/2 ,kao bracna stecevina ,a drugu dele na 3 dela....

Odgovori 11 0
goranh

27.04.2021 16:31

Ako ne postoji testament onda nema mesta priči, zna se kako to po zakonu ide, kome pripada koji deo i gospođa će samo džabe da troši pare na advokate.

Smokva

28.04.2021 14:44

Sve je to naklapanje u prazno. I da je napisao testament, to nema nikakvog značenja, jer kod nas testamentom ne možete podeliti ništa, već samo, eventualno, učiniti naslednike nedostojnima nasedstva(ukoiko su npr.pijanice,kockari,rasikuće),i samo tad se uz dokaz o tome, taj deo testamenta uzima u obzir. U našem zakonu o nasleđivanju stoji da supruga i deca dele sve na jednake delove, i svi će dobiti po 1/3 ukupne imovine. Ona decu ne moze izbaciti iz nasedstva nikako, jer su to njegova zakonito priznata deca, tako da ako je mislila da Tozovčevom imovinom namiri svoje bratiće i sestriće, može, ali samo od dela koji ona dobije. Šta više, deca mogu osporiti njeno pravo na njen deo, jer je postala zvanično Tozina žena tek par meseci pred smrt, što znači, da je sve vreme držao na probi, nije je ženio 40 godina, da vidi da li da joj uopšte ostavi išta,i da li je sa njim jer ga voli, ili zato što ima love. Zato bolje da ćuti, deca svoj deo dobijaju, sigurno, osim ako se sami ne odreknu svog dela u njenu korist, a neće, jer zašto bi, to im je bio otac, i niko ga nije terao da ih pravi, ako ih nije želeo u svom životu! ?