NAKON KORONE SE UGOJIO 10 KILOGRAMA: Ljuba opisao HOROR kroz koji je prošao dok je bio u BOLNICI!

Autor:

Zabava

27.04.2021

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Ljuba Perućica otkrio kroz šta je sve prolazio tokom borbe sa opakim virusom.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Ljuba Perućica

Pevač Ljuba Perućica proveo je 8 dana u bolnici zbog korona virusa i dugo je trpeo posledice. 

- Proveo sam 8 dana u bolnici, a nekoliko dana sam bio veoma loše. Hvala bogu sve je prošlo i sada imam antitela. Barem nešto dobro da se desilo iz ove priče. Dva meseca sam koristio pumpicu. Sada je sve u redu. Idem uskoro na kontrolu i nadam se da će mi doktor reći da sam se skroz oporavio - rekao je pevač i otkrio da se ugojio 10 kilograma. 

 


 

 

- Da, tačno je da sam se ugojio. I to 10 kilograma. Nisam mogao da treniram zbog toga što sam preležao koronu, a volim da jedem. Uskoro treba da krenem da treniram. Pokušao sam nekako kilažu da sredim uz pomoć ishrane, ali izgleda da nisam neki karakter. Volim da jedem, žena me dobro hrani - našailio se Perućica.

 

 

Zbog pandemije korona virusa trenutno pevači ne mogu da rade, zabranjena su okupljanja, a mi smo pitali folkera da li je možda našao neko alternativno zanimanje dok se ne otvore klubovi i kafane.

- Nisam. Nadam se da će se uskoro srediti ova situacija. Da ćemo početi da radimo. Snimio sam 11 kavera i svake nedelje puštam jedan novi. Situacije jeste teška, ali eto živim kao i sve ostale moje kolege - rekao je Ljubomir za Blic.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading