PRONAĐEN JE UNAKAŽEN BEZ OČIJU I NOSA: Pevačica doživela tešku tragediju, UBILI JOJ ROĐENOG BRATA!

Autor:

Zabava

24.04.2021

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mira Kosovka progovorila o tragedijama koje su je obeležile život.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mira Kosovka progovorila o tragedijama koje su je obeležile život.

Osamdesetih godina Mira Kosovka, bila je jedna od najvećih zvezda Jugoslavije. Svojim glasom je plenila, a onda joj se desila tragedija.   

Davne 1999. godine albanski ekstremisti su joj ubili majku, nakon čega je otišla je u Australiju. Zbog finansijskih problema koji su zadesili nju i članove njene porodice morala je da peva za male pare.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mira Kosovka

Mira je dve decenije živela u Australiji, ali kaže da će joj Beograd zauvek ostati u srcu.

"Beograd ima posebno mesto u mom srcu. Ovde sam došla da studiram. Živeli smo tata, mama i tri brata, više su me oni vaspitavali, radila sam ceo dan. Bilo im je lakše da me oblače kao dečaka, da igramo fudbal, nisu ih interesovale lutke. Mama je zahtevala da me oblače kao muškarca, ne otac. Moj blizanac je bio sitniji i manji, pa nas je mama leti šišala do glave", govorila je Mira u Premijeri, pa nastavila priču o porodici koja joj je ubijena.

"Živeli smo jako dobro, braća su bili inženjeri, a ne u sirotinji kako se priča. Moja familija je ostala dole do kraja bombardovanja, srednji brat Mića mi je ubijen 1981. godine kada su počeli prvi nemiri. Nestali su on i drugar koji su ubijeni u nedođiji. Bio je unakažen, nije imao oči, obrve, nos, ni usta. Nakon toga smo svi ostali dole. Stalno sam govorila mojoj majci da se izađe. Moja majka je zaklana i bačena, još je nisu pronašli. Pored naše kuće je most, a na ravnici je podrum vina, a tu su ležali njih petoro pet dana. Niko nije smeo da im priđe zbog vojnika koji ih je čuvao", rekla je, a onda otkrila koja joj je najveća želja:

"Jedina mi je želja da nađem njene kosti. Ja sam uvek osoba koja se nada, jedina želja mi je da to nađem. Otac je jedini umro kako mu je suđeno, tri, četiri godine pre mame, imao je rak pluća", izjavila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djordje anunaki

25.04.2021 11:37

I onda ti zivi sa tim albanskim zivotinjama u komsiluku, moramo kada se pruzi priliki napraviti konacno resenje i ocistiti Kosovo i Metohiju od tih poluljudi.