(VIDEO) SNIMAK LEPE BRENE I MIROSLAVA ILIĆA JE KLJUČNI DOKAZ ZA SVE: Pevač svim silama hoće da se otarasi svega što je povezuje sa njom, JAVNOST U ŠOKU!

Autor:

Zabava

23.04.2021

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao snimak koji sve dokazuje!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com/ Lepa Brena
Miroslav Ilić i Lepa Brena..

Miroslav Ilić ne može i dalje da veruje da će po pisanju medija Lepa Brena biti glavni i ključni svedok kada je utvrđivanje očinstva u pitanju ka vanbračnom sinu Devinu za kojeg njegova majka Mirjana Antonović ne odustaje da dokaže putem DNK analize.

Miroslav sprema osvetu!

Miroslav Ilić je rešio da više ne sedi skrštenih ruku i da se osveti Breni a njegov bes ga toliko drži da je rešen da sve to sprovede u delo.

Naime 1985 te godine Miroslav je snimio duetsku pesmu sa Lepom Brenom “Jedan dan života” koji je veliki hit u njihovoj izvedbi, a na jutjubu broji po nekoliko miliona pregleda. Miroslav zbog svega što se dešava želi da se ta njihova izvedba obriše sa svih kanala i sa svih platforma gde se može naći kako ne bi imao više ikakve veze sa Lepom Brenom. Za sada se sa pravnicima raspituje da li je to moguće ili ne, ali uspeo ili ne uspeo , njegov bes ka Breni ne jenjava pa je pitanje šta će mu sledeće pasti na pamet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Duda

25.04.2021 11:18

Sta hove Miroslav, iako nidam fan Brene u pesmi Brena dominira u glasu a u i stasu. Bolje da sagne glavu u pesak kao noj.

Rašo

25.04.2021 12:40

Може ли неко да појасни од када и како се очинство утврђује помоћу сведока! Да ли то значи да ако Брена или неко други тако "угледан" устврдио да је неко некоме отац онда је то тако?