MIRA BANJAC PLANIRALA DA SE UBIJE: Razlog ledi krv u žilama!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.04.2021

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mira Banjac bila je na ivici samoubistva, a razlog za to je jeziv.

RepublikaFoto: Tanjug
Mira Banjac planirala je samoubistvo...

Mira Banjac, popularna glumica, u mladosti imala je velikih problema, zbog čega je želela da se ubije. Ona je to tek nedavno ispričala u domaćim medijima. 

Kako prenosi "Alo!" Mira Banjac je sredinom sedamdesetih godina prošlog veka, bila na ivici egzistencije, te nije imala novca ni za najosnovnije potrebe. Da bi preživela, danas uspešna glumica Mira, tada je morala da pozajmljuje novac. Nije mogla da nađe bolju opciju pa je novac uzela od zelenaša.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Dugovala je novac zelenašima...

- Morala sam da pozajmljujem novac. Prvo sam naišla na zelenaše, koji su uzimali po tri puta više, i to je bio rašomon. Jednog dana sam otišla u hotel, naručila kafu, sela da napišem pismo i htela da se bacim dole. U jednom trenutku pozvao me je Stipe Delić. Kaže - hoće da radim veliku glavnu ulogu. Bila je to čuvena Marija, iz istoimene serije, zbog koje su me šišali do glave. Ugovor je bio milionski. Potpišem i vratim sve dugove. To je bio moj mrak, ali i pročišćenje. Pola dinara više u životu nisam pozajmila - kazala je jednom prilikom glumica, pa dodala:

- Jaukala sam beogradskim ulicama, bila sam na ivici da dignem ruku na sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading