(FOTO) OVAJ RUS JE ZAVEO MILENU RADULOVIĆ! Glumica podršku u najtežim vremenima pronašla u zagrljaju producenta!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.04.2021

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Radulović poslednjih meseci prolazi kroz težak period, nakon što je javno progovorila o silovanju koje je preživela. Sada je otkriveno i ko joj pruža podršku u ovim trenucima.

Foto: youtube.com
Milena Radulović sa dečkom

Lepa glumica Milena Radulović već nešto više od godinu dana u vezi je  ruskim producentom Sergejom Torčilinom.

Kako i ranije nije mnogo volela da govori o privatnom životu, u ovom periodu posebno se trudila da se o njenoj ljubavi ne spekuliše u javnosti.

Milena i njen partner prvi put su se u javnosti pojavili na nedavnoj premijeri ruskog  filma "The Superdeep", čiji je on producent, a u kom ona igra glavnu ulogu, piše Kurir.rs

Glumica je u društvu dečka poslednjih dana i fotografisana u centru Beograda, a posebno je emotivno bili to što je sa njim išla ispred škole glume Mike Aleksića gde je i proživela golgotu.

Kako piše pomenuti mediji,  glumičin izabranik je  36-godišnji pisac i producent iz Rusije Sergej Torčilin, s kojim se zbližila dok su radili na filmu "The Superdeep". Njih dvoje zajedno radili na njenom liku epdiemiološkinje Ane u ovom ostvarenju, a u domaćoj javnosti prvi put su se zajedno pojavili 15. aprila ove godine na njegovoj beogradskoj premijeri.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Milena Radulović na premijeri filma

Podsetimo, pre Sergeja, Milena je bila u vezi sa kolegom Radovanom Vujovićem sa kojim je raskinula pre nego što je uplovila u vezu sa sadašnjim partnerom. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čuka

08.06.2021 09:35

Sve one gledaju da nadju tipa sa parama. Još ako je iz branše - super!! Navikla BMW Milenica na loovsko bogatstvo pa ne može da diše bez hrpe evra svakodnevno.