(FOTO) PAPARACO! Ovako Milena Radulović provodi vreme dok čeka suđenje: Evo u čijem je društvu mlada glumica!

Autor: Republika.rs

Zabava

01.03.2021

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrabra glumica Milena Radulović početkom godine javno je istupila i progovorila o seksualnom zlostavljanju koje je proživljavala od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića i time odmotala klupko strahotnih dešavanja u njegovoj školi glume. Njena priča privukla je veliku pažnju javnosti i medija.

RepublikaFoto: ST/A. NALBANTJAN
Milena Radulović

Milena Radulović javno je za medije progovorila o zlostavljanju koje je doživela i podigla ceo region na noge. Od tada su sve oči javnosti uprte u tok priče, od saslušanja pa do predstojećeg suđenja. 

Ovaj proces mnoge je potresao, a čini se da i Mileni, ma koliko skinula teret sa sebe javno govoreći o svemu što su ona, ali i njene koleginice prolazile, ne prija tolika pažnja javnosti pa je poželela da se osami i malo opusti pred početak suđenja.

Milenu su fotografisali u jednom restoranu u centru Beograda. Ona je sedela na tereasi restorana sa prijateljicom, verovatno kako bi se sklonila od gužve u restoranu i izbegla radoznale poglede. 

Prema njenom ponašanju može se zaključiti da joj je nakon dva meseca konstatnog pisanja o njenom slučaju potreban predah, posebno jer je sve vreme kroz iskaze i izajve maltene ponovo oživljavala sećanja na nemile događaje.

 -Činjenica da je svako saslušanje trajalo pet sati govori sama za sebe, dok činjenica da žrtve nisu tražile zaštitu identiteta prilikom svedočenja ide u prilog verodostojnosti njihovih iskaza, jer su spremne da stanu iza svojih reči. Mislim da to njihovim saglasnim tvrdnjama daje jednu dodatnu težinu - rekao je Tintor, glumičin advokat po završetku saslušanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading