VARAO JE NA SVE STRANE, A ONDA JOJ PRAVIO LJUBOMORNE SCENE: Svi razlozi za razvod Anđelke i Daria Prpića

Autor: Republika.rs

Zabava

23.04.2021

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelka i Dario Prpić razveli su se, a sada otkrivamo sve detalje zašto.

RepublikaFoto: Promo foto
Otkriveno je zašto se Anđelka razvela od svog supruga...

Anđelka Prpić i njen suprug Dario razveli su se nakon, a kako saznajemo razlog za to nisu bile samo ljubomorne scene koje joj je on priređivao.

Popularna glumica nije mogla da trpi prebacivanja svog supruga zbog ljubavnih scena koje je snimala, a kako kaže izvor za "Kurir" ni njegovu ljubomoru koja je postajala sve učestalija i sve napadnija, ali ovo nisu jedini razlozi za razvod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Naime, iako je Dario neretko prebacivao ženi zbog ljubavnih scena koje snima, on je takve scene igrao u pravom životu, te je Anđelku bezbroj puta prevario, sa raznim mladim i zgodnim devojkama.

-Nije bitno da li je u pitanju konobarica lokala u koji je dolazio kao gost ili neka od lepotica i starleta u čijem se društvu često obreo, on se svakoj udvarao, pa kod koje uspe - uspe- kaže izvor, i objašnjava kako je pored konobarica i starleta, najviše voleo hostetse jer su one po prirodi posla atraktivne, te nije ni čudo što su ga često viđali kako napušta lokale u društvu ovih devojaka i odvodi ih svojim automobilom u nepoznatom pravcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading