CSKA NA KORAK OD F4: Monstruozna partija Gudurića NEDOVOLJNA za trijumf u Moskvi!

Autor:

Sport

23.04.2021

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši CSKA iz Moskve savladali su Fenerbahče sa 78:67 u drugom meču četvrtfinalne serije Evrolige.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Marko Gudurić nije mogao sam u Moskvi

CSKA je stigao do prednosti od 2:0 u pobedama i deli ih samo jedan trijumf od plasmana na novi F4.

Naredni meč na programu je 28. aprila u Istanbulu.

Košarkaši Fenerbahčea odlično su otvorili utakmicu i predvodio ih je srpski reprezentativac Marko Gudurić. Ubacili su 25 poena za četvrtinu i imali +2 nakon prvih 10 minuta, ali je CSKA preokrenuo u drugoj deonici.

Prvo su napravili seriju 9:0 i došli do +9. Mirno su priveli kraju prvo poluvreme i na veliki odmor otišli sa +2. Fener je zaigrao "paklenu" odbranu u trećoj četvrtini i CSKA je za osam minuta košarke postigao samo dva poena. Ipak, u poslednja dva minuta ubacuju osam poena i od izjednačenja dolaze do +5, što je bila razlika pred poslednju četvrtinu.

U četvrtoj četvrtini su odigrali odličnu odbranu i ponovo slomili Fenerbahče u poslednjih 10 minuta kao i u prvoj utakmici.

Srpski košarkaš Marko Gudurić odigrao je sjajan meč – 27 poena (3/8 za dva, 4/7 za tri, 9/9 slobodna bacanja), uz dva skoka i tri asistencije. Niko više u Fenerbahčeu nije bio dvocifren. Bartel je ubacio 9, Pjer 8, De Kolo 7 poena.

Kod CSKA su se istakli Heket sa 14, Šengelija sa 11 i Kurbanov sa 10 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading