Maca Diskrecija NALJUTILA SRBE! Starleta oplela po Jeleni Đoković, Jeleni Janković, a Jelisaveti poručila: Teodosić će te ostaviti!

Autor: Republika

Zabava

17.04.2021

13:09

Maca Diskrecija komentarima o našim poznatim damama naljutila Srbe!

youtube.com/AmiG Show
Maca Diskrecija komentarima o našim poznatim damama naljutila Srbe!

Bivša rijaliti učesnica Maca Diskrecija "oplela" je po našim poznatim damama. 


Naime, ona se snimala na društvenoj mreži Tik-tok te je sa pratiocima podelila svoje mišljenje o Jeleni Đoković, Mii Borisavljević, Marini Visković, Jelisaveti Teodosić i Jeleni Janković.

Jelena Đoković: Pogledajte obrve, kao čupravci, ima pegice kao pipi duga čarapa, žubi žečiji, ženo uvalila si se za sve pare, je*eš mi sve, kako si se dobro udala.

Mia Borisavljević: Poštena Mia Borisvljević, naša trandžica nezgodnih nogu, teško da će tebe oženiti Bojan, polako.

Marina Visković: Naša Marina Visković trandžica broj dva, kao da spava u pčelarniku,  sponzor je ostavio, nečeš naći novog.

Jelisaveta Orašanin: Evo još jedan primer, kako uhvatiti muškarca na dete, udati se i izgedati ovako, ženo ostaviće te Teodosić, stavi košarkaške lopte u si*e da ličiš na žensko.

Jelena Janković: Za nju mi nije jasno kako je ona sportiskinja ceo život, izgleda izbotokrisano, kao da se drogira 24 sata, ko je njoj mogao da napravi dete, Bože sačuvaj.

Komentari su samo pljuštali, a najviše je bilo negativnih. Većina je osuđivala ono što je Maca izgovorila u klipu, pogledajte:

instagram.com/
Tekst potpisa

 Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

 

 

 

 

Komentari (3)

Loading
RobinHoodisGood

17.04.2021 15:24

Ti si samo za k..c, a komentarises Jelenu Djokovic, zenu teniskog sampiona, majku dvoje dece.Stidi se

Goran

17.04.2021 23:17

Ova Diskrecija je toliko bitna da ni jedna zena sa njene strane ovde prozvana sigurno joj nece ni odgivoriti...! Macs Diskrecija,! Boze dragi...!

Md024

18.04.2021 07:54

Zašto uopšte dajete publicitet ovoj prostitutki? Sram vas bilo o kome pišete...