NOVO ZANIMANJE, NOVA LJUBAV: Milica Pavlović otkrila u kakvom je odnosu sa 10 godina mlađim Vojažom!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.04.2021

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šuška se, šuška, da se Milica Pavlović upušta u novu romansu.

RepublikaFoto: Promo
Milica Pavlović progovorila o novom poslu, ali i o novoj ljubavi...

Pevačica Milica Pavlović, kao i sve njene kolege, nije nastupala od kad je počela pandemija korona virusa. Koncerti, publika i razmena energije joj nedostaju, a ne bi li nadoknadila osećaj sreće, koji je imala zahvaljujući svojoj profesili, rešila je da se okrene ka drugom pozivu.

Sva svetla reflektora uprta su u nju u novoj seriji "Pevačica" čija se prva epizoda na malim ekranima očekuje od septembre.

- Radila sam na snimanju serije, imam glavnu ulogu u seriji ,,Pevačica", koja kreće sa emitovanjem u septembru. Imam još jedan projekat na kojem sam radila, ali još uvek ne mogu da otkrivam o čemu se radi, uskoro će se saznati. Ne mogu da sedim skrštenih ruku, volim da izazivam sebe i čim sam završila sa glumom ušla sam u taj novi projekat. Mimo toga sam zaštitno lice mnogih brendova, radim i na svom četvrtom studijskom albumu i kao i svi, čekam bolje vreme - rekla je Milica, odavši da joj je, gotovo majčinsku podršku, na tom projektu pružila Branka Pujić, koja igra njenu majku u pomenutoj seriji.

RepublikaFoto: Promo foto
Pružila joj je gotovo majčinsku podršku...

Pevačica je za za "IDJTV" portal otkrila i da radi na novom albumu koji će publiku obradovati na jesen:

- Pa planirala sam prošlo leto, pa sam onda mislila da će biti proleće, ali sada je definitivno jesen. Sigurno će izaći, ja više ne znam šta ću sa pesmama, poludeću. Sve više i više ih sakupljam i mislim da ću izbaciti album sa trideset pesama, kako sam krenula. Volela bih da do jeseni pobedimo ovaj virus i da uživamo u muzici na način na koji muzika kao takva zaslužuje. Imam duet sa kolegom Saletom Matićem, a možda uradimo još neki do kraja albuma, videćemo. Pesma je za sva vremena i spremna je, zajedno sa spotom stoji u fioci i sada samo čekamo momenat kada i publika može da uživa u toj pesmi na način na koji smo mi uživali dok smo je stvarali. 

Šuška se među medijima Milica upušta u ljubavnu avanturu sa deset godina mlađim reperom Mihajlom Veruovićem, poznatijim kao Voyage. Ovu temu pokrenuo je pevačicin lajk na njegovu obnaženu sliku na društvenoj mreži Instagram, ovom prilikom pevačica je to demantovala: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VOYAGE (@voyage.mp3)

 

- Od samog pojavljivanja Voyage-a, on je privukao moju pažnju kroz svoj muzički izraz, kao i Breskvica, kada su se pojavili zajedno u tandemu. Moram da priznam u ovom momentu kada su se izdešavale ni malo prijatne stvari vezane za pesmu ,,Crna jutra", po izlasku same pesme, Voyage mi je napisao prelepu poruku podrške, što privatno, a tako i kasnije na društvenim mrežama. Javno se oglasio povodom toga, a ja pamtim te stvari. Smatram da je i pored toga što je pokazao da je osoba koja nema problem da kaže i podrži kolegu kada se ne dešavaju neke lepe stvari i nezaslužene, koje nisu prijatne, da istupi, i svaka čast za njegovu hrabrost. Pored toga, svakako sam konzument njegove muzike i smatram, a i volela bih, da je pred njim jedna prelepa karijera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

16.04.2021 19:19

VOYAGE Fr. izraz koji znaci da se neko deplasira na daleki put.Dokle si ti to stigao putnice?