SPREMA SVADBU? Katarina Grujić otkriva sve detalje ljubavi sa fudbalerom Markom Gobeljićem!

Autor:

Zabava

15.03.2021

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić jedna je od najpopularnijih pevačica, a više od godinu dana uživa u ljubavi sa fudbalerom Crvene Zvezde, Markom Gobeljićem.

Foto: Instagram/printscreen
Katarina Grujić o ljubavi sa Markom Gobeljićem...

S obzirom na to da Katarina nije još govorila o vezi s Markom, osim što povremeno objavi zajedničku fotografiju na Instagrami, sada je odlučila da sa javnošću podeli sve o ljubavi sa fudbalerom. 

Kaća će sutra gostovati u emisiji "Amidži Šou" kod voditelja Ognjena Amidžića i tom prilikom će ispričati da li je i dalje u ljubavi sa Gobeljićem. Grujićeva će, ovom prilikom, otkriti sve detalje veze sa poznatim fudbalerom, da li planiraju brak i kako se nosi sa negativnim komentarima na njegov račun nakon utakmice Crvene zvezde sa Milanom. Takođe, popularna pevačica će otkriti i šta planira kada je reč o karijeri, da li joj teško pada što zbog trenutne situacije ne može da nastupa i kakvo je uopšte stanje na estradi zbog pandemije koronavirusa

U utorak u 22:30 u emisiji „Ami G Show“ koja je na programu TV Pink gledaoci će imati priliku da vide aktuelnu ekipu – gradonačelnika Jagodine Dragana Markovića Palmu i pevače Radišu Trajkovića Đanija, Katarinu Grujić, Ivanu Bojanović, kao i „Goci“ bend.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Dolazi mu super ekipa... Ognjen Amidžić

Mnogo smeha je zagarantovano kada kod Ognjena dođe Dragan Marković Palma, a nema sumnje da će tako biti i ovog puta. Poznat po svojim stavovima, Palma će govoriti o aktuelnim temama na sebi
svojstven način, a ovog utorka Ognjen će se potruditi da gradonačelnika Jagodine upoznate u drugačijem svetlu.

A kada je reč o pevaču Radiši Trajkoviću, Đani je prošao kroz težak period kada je njegova supruga Slađa Trajković doživela moždani udar. Na sreću, sve je prošlo dobro, što je par i pokazao gostujući kao žiri na „Đuskoviziji“ u „Zadruzi 4“, a kakve utiske su na njega ostavili zadrugari, da li mu je Slađa zamerila komentarisanje atraktivih učesnica i kada njegovi obožavaoci mogu da očekuju novu pesmu, Đani će otkriti u razgovoru sa Ognjenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading