(FOTO) SVI STE MISLILI DA SU STARLETE KRALJICE PLASTIČNIH OPERACIJA, zgranućete se kad vidite koja poznata pevačica je apsolutna POBEDNICA!

Autor:

Zabava

01.03.2021

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgranućete se kad vidite koja poznata pevačica je apsolutna POBEDNICA!

Foto: Instagram.com/youtube.com

Neke su izmenile lični opis, a neke su samo odradile "sitne prepravke"... Bilo kako bilo, većina naših poznatih pevačica, manekenki i starleta su bukvalno neprepoznatljive posle plastičnih operacija.

 

 

U eri u kojoj nažalost više nije prednost biti obrazovan, već ekstremno lep, one su do teme korigovale lice i telo da više ne liče na sebe, već na plastične lutke. Da li je to prednost ili mana, prosudite sami, ali je više nego evidentno da je u današnje vreme, vreme procvata plastične i estetske hirurgije dovoljno da imaš malo dublji novčanik i možeš u tren oka od ružnog pačeta postati prelepi labud.

 

Pogledajte u nastavku top 7 najvećih transformacija posle plastičnih operacija na javnoj sceni:

7. JOVANA JOKSIMOVIĆ

Jedna od naših najpoznatijih voditeljki Jovana Joksimović, poznata po britkom jeziku te da jedva ko može da joj stane na crtu kad ih postroji u studiju. Ona je jedna od retkih koje se pored izrazite "prirodne" lepote mogu pohvaliti i obrazovanjem, ali i minimalnim intervencijama koje su je dovele do savršentva.

Dugih nogu koje se ne libi da pokaže na malim ekranima, savršeno izvajane figure i pored troje dece, smeši se sa javne scene već godinama. Odradila je savršeno bele zube, sitne popravke na licu, dovoljno da istakne svoju lepotu, a da opet deluje prirodno. Od početka karijere je dosta napredovala, a očigledna promena se može videti i na slikama.

 

 

6. KATARINA GRUJIĆ

Žari i pali javnom scenom već godinama. Savršenim oblinama, uskog struka, predugim nogama, crne kao ugalj duge kose i prelepim licem oborila je sa nogu većinu muškog pola. Za njom uzdušu i mladi i stari, ali nekada nije tako izgledala.

Bila je prosečna devojka, većih ušiju, sitnih usana, tankih obrva ni nalik ovoj lepotici danas. Ona se podvrgla brojnim operacijama da bi došla do egzotične lepote. Uložila je pozamašnu svotu novca u totalnu promenu celog lica, kao i grudi, pa je prva koja je od obične devojke postala fatalna zavodnica za kojom žude mnogi.

 

 

5.DALILA DRAGOJEVIĆ

Rijaliti učesnica koja je napravila potres svojom pojavom u prvom rijaliti formatu u kom je učestvovala, a na kraju i pobedila. Bez dlake na jeziku, sasipala je svakome sve u lice, te je svrstana u jedne od najopasnijih rijaliti igrača ali i za vrhunsku lepoticu što nije oduvek tako bilo.

Prirodne duge kose, koja je joj je oduvek bila najjači adut, sa punim usnama, savršeno oblikovanog nosa, i prelepim krupnim očima. Nije pobornik anoreksičnog izgleda već staje na crtu svima sa svojim pozamašnim oblinama, ali joj to jako dobro ide. Pre par godina izgledala je totalno drugačije, izrazito velikog nosa, spuštenih očiju, usana tolikih da jedva da se vidi. Uložila je dosta novca u svoju transformaciju, tako da je sada promena više nego vidljiva.

 

 

4. DRAGANA MIRKOVIĆ

Dragana Mirković danas je jedna od najvoljenijih i najpoznatijih pevačica koja svojim hitovima uveseljava ceo region, a mnogima služi i kao rame za plakanje, svojim izgledom iako u godinama mnoge ostavlja bez daha.

Poput mnogih njenih koleginica i ona je pribegla estetskim korekcijama. Kada je reč o Dragani ona je začetnica estetskih korekcija na licu te je još davnih dana išla na operaciju nosa.  Prošla je kroz veliku transformaciju tokom svoje karijere, a malo ko bi je prepoznao danas u odnosu na ono kako je izgledala na početku svoje karijere.

 

 

3. ALEKSANDRA PRIJOVIĆ

Jedna od najpoznatijih pevačica mlađe generacije jeste i Aleksandra Prijović,  supruga Filipa Živojinovića, svojim stajlingom pleni iz dana u dan i mnogim devojkama je modni uzor. Liniju je nakon porođaja dovela do savršenstva, sredila zube, nos i još neke sitne korekcije na licu pa je sada kao barbika, pa bi slike od ranije najradije spalila da može.

Danas se za nju brinu najbolji stilisti, frizeri, šminkeri. Zavirite malo u njenu prošlost i pogledajte kako je izgledala pre estetskih korekcija, stilista, skupog nakita i glamura:

 

 

 

2. MARINA VISKOVIĆ

Pevačica Marina Visković važi za jednu od najlepših dama domaćeg šou biznisa, a malo pre objavljivanja prvog albuma, pre nekoliko godina, odlučila se za drastičnu promenu izgleda. Podvrgla se operaciji nosa i uradila celu rekonstrukciju vilice te je samim tim uvrštena u top 7 transformacija javne scene.

Iako je uradila neke estetske korekcije, moramo priznati da na Marini niše ne izgleda ni veštački niti preterano, kao i da pevačica i te kako zna da napravi granicu između ukusa i neukusa.

 

 

1.EMINA JAHOVIĆ

Emina već dugo na estradnoj sceni važi za vanvremensku lepoticu pa je se mnogi ne sećaju sa početka karijere. Atraktivna pevačica koja je bila  udata za jednog od najpoželjnijih pevača Turske Mustafu Sandala, a obarala je sa nogu i mnoge moćne muškarce, nekada nije izgledala baš toliko savršeno kao sada.

Kada se pojavila u javnosti davne 2002. godine, lepa Novopazarka nije bila zadovoljna svojim izgledom., te je odlučila da ode pod nož i sredi svoj nos koji je ruku na srce užasno izgledao. U to vreme nisu plastični hirurzi bili toliko popularni, pa je pevačica postepeno sređivala svoj izgled, da bi danas mogla stati na crtu i svetskim zvezdama, ali je očigleda najevidentnija promena lika, te je zaslužila rvo mesto na našoj top listi transformacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hvala_plasticaru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading