Pokret socijalista odgovorio na laži i uvrede Stefanovića: Iako si menjao ime, GRAĐANI NISU ZABORAVILI TVOJ LOPOVLUK!

Autor: Republika

Vesti

23.02.2021

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je Borko, odnosno Borislav Stefanović promenio svoje ime, ne znači da su građani Srbije zaboravili njegov lopovluk, navode u Pokretu socijalista.

RepublikaFoto: Tanjug
Borko Stefanović

- Neko ko je potpisao pogubne ugovore u ime Srbije, sa kojima do danas nismo upoznati do kraja i neko ko je pokušao da postavi granicu izmedu Srba, treba da bude i zabrinut i nervozan, zato što to jeste cist kriminal i izdaja - ističe se u saopštenju PS i dodaje da, pošto su mu puna usta borbe protiv kriminala, neka Borislav, "odnosno Borko odgovori konačno šta je sve to potpisao u ime Srbije i odakle njegovom šefu Draganu Đilasu 619 miliona evra".

- Ako je Borko, odnosno Borislav Stefanović promenio svoje ime, ne znači da su građani Srbije zaboravili njegov lopovluk, kriminal i izdaje - konstatuje se u saopštenju povodom laži i uvreda koje je funkcioner Stefanović izneo na račun ministra policije i njihovog lidera Aleksandra Vulina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading