KASNI ČETIRI GODINE: Staniju iskopirala albanska PEVAČICA! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.02.2021

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević mnogima je uzor u Srbiji, a sada je otkriveno da se na nju ugledaju i u Albaniji.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija pokazala i haljinu i gaćice

Pevačica Kejvina Ktela iz Albanije, pojavila se na njihovoj nacionalnoj televiziji u vatreno crvenoj haljini sa dubokim prorezima, a identičnu takvu nosila je srpska starleta pre četiri godine.

Foto: youtube.com
Kajvina Ktela prošetala istu haljinu koju je nekada nosila Stanija

Mnogi su se tada pitali da li je Stanija nosila gaćice, pa su u jednom trenutku izvirile crvene tange, dok se kod Kejvine uopšte nisu videle.

Pevačica je s*ksi plesom pokazala sve, a pojavili su se komentari kako neodoljivo podseća na starletu i bivšu rijaliti učesnicu, pa i da ju je potpuno iskopirala.

Inače je poznato da mnoge rijaliti učesnice kopiraju Staniju Dobrojević, a jednom prilikom je njena menadžerka to prokomentarisala.

- Kod Maje se definitivno vidi da joj je idol Stanija, sama je to rekla u prošloj sezoni. Staniji je sve to simpatično, ali smatramo da bi bilo bolje da je svoja, nego što se toliko trudi da kopira - rekla je Stanijina PR menadžerka jednom prilikom za "Pink".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading