(FOTO) RASKRINKANA! Ovako je KARLEUŠA OBMANULA JAVNOST, sada su otkrivene sve njene tajne!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.02.2021

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislila je da se neće saznati.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša već decenijama je na muzičkoj sceni, tačnije iz perioda kada društvene mreže nisu postojale kao ni brojni programi za obradu fotografija koje ona danas sa zadovoljstvom koristi.

Iako se svi mogu složiti sa tim da se fizički izgled tokom godina, naravno, menja neke stvari je nemoguće toliko promeniti, a da se tu ne umeša estetska hirurgija ili fotošop.

RepublikaFoto: telegraf.rs
Jeca uživo

Svako ko je Jelenu video makar jednom uživo, zna da ona ne izgleda onako kako se predstavlja na Instagramu i Fejsbuku. Ipak, nije tu jedini njen problem. Polako isplivavaju njene fotografije iz mlađih dana gde se vidi da obline ne postoje, kao ni napućena usta, a još manje istaknute jagodice na licu.

Čak i da je godinama svaki dan bila u teretani i vredno vežbala, gu*u kakvu prikazuje na Instagramu ne može imati, da ne pričamo o ostalim atributima.

Ova fotografija je samo jedan od dokaza koji joj ne ide u prilog.

Podsetimo i na to da Jelena uporno tvrdi da ništa od korekcija na sebi nije radila sem grudi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

23.02.2021 11:06

Osobe koje imaju nekakav kompleks ili pate zbog necega duboko u sebi, svakodnevno se trude da budu u centru paznje. Takvima ne pomazu korekcije, silikoni, fotosop, kad se zatvore iza 4 zida njihova unutrasnja muka bice samo veca. Covek mora da voli sebe onakvog kakvog ga je mati priroda stvorila, a kad u sebi nosi ljubav, uvek ce biti lep i privlacan.