Ana NA IVICI SUZA progovorila o RASTI!

Autor: Republika.rs

Zabava

24.01.2021

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show/ST/Vladimir Lukić
Rasta i Ana

Pevačica Ana Nikolić prvi put je javno progovorila o bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti i situaciji u kojoj se našao zbog narkotika, te je već nedeljama iza zatvorskih rešetaka.

Ana je sada rekla šta je najviše izbaci iz takta, pa se dotakla i teme bivšeg supruga:

-O glupostima, da je Ana uvek u nekim skandalima, o Tarinom tati. Sve me je pogodilo, on nije moj bivši muž, on je Tarin tata, a ja tatu nemam, vređate me na više nivoa i ne dozvoljavam. On je najdivniji otac, to je neopisiva ljubav, znam koliko je hendikep kad nemaš oca, kad rano ostaneš bez njega, zbog toga pišem postove i pretim - rekla je pevačica u emisiji "Premijera" vidno potrešena.

 

Nikolićeva je istakla i da je otvorena za novu ljubav:

Daj Bože, volela bih da se zaljubim, to je nešto najlepše na svetu, nisam prestala da verujem u ljubav, ali nisu mi muškarci bitni u ovom periodu.

RepublikaFoto: facebook.com/srpskitelegraf
Ana nakon porođaja

Ana je prvi put progovorila i o svom bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti koji je u pritvoru:

Sve što kažem upotrebi se protiv mene. Svoj posao rade advokati, a i državni organi. Ja sam uvek uz njega bila i javno - istakla je Ana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading