Svi mediji su pisali o njoj kada je zbog DEČKA PRETUKLA ANU NIKOLIĆ, evo kako sada izgleda vatrena Manda!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.12.2020

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestok okršaj.

RepublikaFoto: instagram.com/manda.popovic
Manda Popović

Ana Nikolić tokom leta 2013. godine preživela je veliku dramu kada ju je u Crnoj Gori pretukla Manda Popović tadašnja devojka Ćazima Osmanija.

Naime, pevačicu je u  poznatom hotelu  u Pržnu napala Ćazimova devojka Manda  i nanela joj telesne povrede, nakon čega je Ana završila u Hitnoj pomoći. Pevačica je tada ceo slučaj i prijavila.

-Tačno je da je došlo do neprijatnosti u "Maestralu", baš u trenutku kada sam se pakovala za povratak u Beograd. Pomenuta devojka mi je "upala" u sobu, zahtevajući da joj objasnim koja se od devojaka iz mog društva prethodne večeri muvala sa njenim dečkom. Ne pada mi na pamet da ulazim u tako nešto u pokušala sam da je izbacim iz sobe. U tom koškanju zaradila sam ogrebotinu. No, svejedno. Pošto je takvo ponašanje nedopustivo, svi će biti tuženi, uključujući i "Maestral". Izuzetno mi je neprijatno -  izjavila  je Nikolićeva tada za medije.

 

O ovom incidentu pisali su svi mediji regiona gotovo nedeljama. Manda je tvrdila suprotno od Ane, te su i putem medija njih dve nastavljale rat zbog Ćazima.

Ipak, sve je to sada za poznatu pevačicu daleka prošlost. Temperamentna Manda od tada je nekoliko puta u Beogradu viđena u društvu baš Osmanija. 

O njoj se od tada ne zna mnogo u medijima, ali sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama, još uvek izgleda odlično.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading