Bivši zatvorenik otkriva da repera u CZ svi gotive i da on tamo nikome ne glumi zvezdu: Rasta u zatvoru samo priča o ćerki, Anu ne želi ni da vidi!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

29.12.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au!

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Stefan Đurić Rasta

Stefan Đurić Rasta, koji je već skoro tri meseca u pritvoru Centralnog zatvora, teško podnosi zatvorske dane, a jedan zatvorenik koji je nedavno izašao na slobodu otkriva detalje o reperu kog je redovno viđao u zajedničkim šetnjama.

On je baš u depresiji, čak i kada je veseo, čim počne o detetu da priča, baš se rastuži

- Rasta baš teško podnosi pritvor, nada se da će mu ga sada konačno ukinuti i dozvoliti da se brani sa slobode. Viđali smo se u šetnji, nismo delili sobu, i u sali gde ima televizor, okej je momak, nije neko ko je bahat i ko zamišlja da je iznad svih. Gotive ga tamo svi, zaista, ali je on baš u depresiji. Kako ne bi i bio, sve je neizvesno, nadao se da će mu ukinuti pritvor, oni mu produže još 30 dana. Uželeo se ćerke, najviše mu ona fali i o njoj baš često priča, prepričava tako dogodovštine s njom. Čak i kada je veseo, čim počne o njoj da priča, baš se rastuži. Jedva čeka da izađe, kaže da će danima biti s njom, neće se odvajati. O Ani Nikolić uopšte ne priča niti je pominje, pa sam stekao utisak da ne želi da je vidi. Ko zna u kakvom su oni odnosu. Ali stvarno mu je teško, rekao mi je da mu dan traje kao godina - priča za Star bivši zatvorenik i dodaje:

RepublikaFoto: Promo foto

Stefan Đurić Rasta

 

 

 

- Ne priča on mnogo, niti priča o svom životu, kažem vam, najčešće priča o ćerkici i koliko se uželeo nje. Advokat mu dolazi svaki dan u posetu i nadaju se da će izaći što pre.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading