DANAS SVE IDE PREKO KREVETA, A JA SAM SAVRŠENA ŽENA: Pevačica i model ZAPALILA izjavom!

Autor:

Zabava

12.04.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Stamenković Sindi progovorila o načinu dolaska do slave, muškarcima i prevarama.

Foto: e-stock
Ivana Stamenković Sindi

Nekadašnji model i članica grupe "Models" govorila je o današnjem vremenu i načinu dolaska pod estradno nebo.

- Puno se svet izopačio, ima puno manijaka. Živimo u totalno drugačijem vremenu zato ja ne mogu da upoređujem to vreme kada sam se ja bavila modelingom i ovim sad. Žene se danas iskorišćavaju, tako bar ja vidim. Kao da smo radile na tim nekim ženskim pravima, a usput smo ih izgubile. Danas sve nešto ide preko kreveta koji god posao da je u pitanju. Žene nemaju svoja prava! Nije zaista tako bilo u moje vreme kada sam ja bila mlada, kada sam počinjala i to je to - istakla je Sindi.

Foto: youtube.com/printscreen
Više puta bila prevarena... Ivana Stamenković Sindi

Sindi je otkrila i kakvo mišljenje ima o današnjim vezama ističući da su ljubavnice u modi.

- Današnje devojke ni ne znaju šta ljubav i pravi odnos, jednostavno se to sve izgubilo. Danas muškarci izađu sa porodicom jednom nedeljno na ručak, ovo ostalo kao ja radim, imam drugare, imam druge poslove. Nikada više ne bih ušla u brak zato što današnji brakovi funkcionišu po principu samo da se kaže da su u nekim brakovima, dok muškarci imaju gomilu nekih ljubavnica ili jednu ljubavnicu sa kojom više vremena provode nego sa svojom ženom. Žena sedi kod kuće i kuva ručak, i vidi ga jednom u deset dana. Kakva je to žena, kakva je to ljubavnica, kakav je to muškarac? - rekla je Sindi. 

Pevačica je otkrila da su me muškarci više puta varali, ali i istakla da im nikada nije praštala. Na pitanje šta njoj muškarci nisu praštali, Sindi je kroz osmeh rekla:

- Ja sam savršena žena, oni su kreteni - rekla je Sindi u emisiji "Realna priča". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Jovan

12.04.2021 19:23

Žena priča o sebi. Šta je problem?

Odgovori 11 3
Djokara23

12.04.2021 20:33

Kome ova nepismena drzi predavanje?!?

Cvilidreta

12.04.2021 23:42

Ako ovakav profil zene daje sebi za pravo da prica (i kritikuje) o braku, obavezama i duznostima u istom (i koja muskarce etiketira kao 'kretene')...sta tek onda da kazu one zene koje nisu 'savrsene'...?

Ala

13.04.2021 08:31

Ona je uspela preko kreveta.