DANIJELINI DOKUMENTI NISU VALIDNI: Ovo je NASTAVAK slučaja Lečić-Štajnfeld!

Autor:

Zabava

14.04.2021

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno šta su dalji koraci u slučaju Lečić- Štajnfeld!

Foto: Printscreen/N1
U toku je predistražni postupak... Danijela Štajnfeld, Branislav Lečić

Štajnfeld, nakon optužbe da ju je silovao stariji kolega Branislav Lečić, ispitivaće psihijatri u Srbiji, piše “Informer”.

Na zahtev Višeg javnog tužilaštva, glumica će se naći ispred sudskih veštaka. Objašnjenje za to jeste što dokumentacija koju je predala sa američkog instituta “Kolumbija” ne može biti dokazni materijal u srpskom pravosuđu.

- Danijela je na tom institutu učestvovala u istraživanju posttraumatskog sindroma. Donela je u Srbiju svu dokumentaciju, jer smatra da su ti papiri ključni dokaz da ju je Lečić silovao. Pomenuti dokumenti, međutim, ne mogu biti dokaz u Srbiji. Zbog toga je tužilaštvo uputilo zahtev da Danijelu ispitaju naši psihijatri u predistražnom postupku kako bi se videlo da li ima mesta za podizanje optužnice protiv Lečića- otkriva izvor Informera.

Foto: Printscreen
Danijela Štajnfeld

Advokat Vićentije Darijević smatra da Danijelina dokumentacija nije validna.

- Ne može svako da donese šta hoće i kaže da je to dokaz. Mora da se proveri da li su ljudi koji su izdali tu dokumentaciju kvalifikovai i dali imaju status sudskih veštaka, u šta sumnjam. Vrlo je verovatno da će se Danijelino veštačenje pred timom psihologa i psihijatara obaviti u Srbiji i to pre podizanja optužnice protiv Branislava Lečića- izjavio je on za pomenuti list.

Glumac Branislav Lečić takođe će biti podvgrnut psihijatrijskom veštačenju, navodi “Informer”.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Branislav Lečić

- Tražiće se da Lečić razgovara sa veštacima sudske medicine kako bi se utvrdilo da li je sklon manipulaciji i nasilju- kaže izvor.

U toku je predistražni postupak, a Lečić i dalje nema status osumnjičenog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
angie

16.04.2021 10:02

Trebace ovde dobri sudski tumaci kao sto je Jasna Filipovic, a i psihijatri da porazgovaraju sa njom.