SVEDOČIĆU PROTIV DVOJICE: Posle Danijele Štajnfeld, oglasila se i Bojana Maljević sa OPTUŽBAMA!

Autor:

Zabava

23.03.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borbu koju je pokrenula Milena Radulović protiv Miroslava Mike Aleksića, sada je nastavila Danijela Štajnfeld koja je Branislava Lečića optužila za silovanje. A izgleda da će se ovaj niz zlostavljanja u svetu glume nastaviti jer je glumica Bojana Maljević najavila optužbu protiv dvojice muškaraca koji su, navodno, i njoj nešto loše učinili.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ, printscreen
Bojana podržala Danijelu...

Tokom jučerašnjeg dana veliki broj glumica pružio je podršku Danijeli koja je najpre obelodanila informaciju da je silovana i da je reč o moćniku iz filmske industrije, da bi sada u Višem javnom tužilaštvu otkrila da ju je napastvovao kolega Branislav Lečić.

Ova informacija, juče je šokirala javnost, a među onima koji su podržali Štajnfeldovu je i Bojana Maljević, koja je sa Lečićem glumila u filmu "Bulevar revolucije" 1992. godine:

RepublikaFoto: youtube.com/ hrcili
Bojana i Lečić u filmu "Bulevar revolucije" (1992)

- Jednom ću svedočiti protiv dvojice. A ljudi treba da razmisle koliko svojim reakcijama (koje mediji potom užasno prenose) upravo onemogućavaju ili usporavaju da se mnoga svedočenja dese što pre – najpre je napisala Maljevićka na svom Tviter nalogu, pa dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
I ona ima nešto da prijavi... Bojana Maljević

Ko god misli da je ćutanje nedostatak hrabrosti, ne zna ništa o traumama i naporima da se sačuvaju zdravlje, snaga, porodica, deca, vera u sebe i poverenje u druge.

Ko god misli da je ćutanje nedostatak hrabrosti, ne zna ništa o traumama i naporima da se sačuvaju zdravlje, snaga, porodica, deca, vera u sebe i poverenje u druge. 

Podsetimo, nakon vesti da ga je Danijela Štajnfeld imenovala kao moćnika iz filmske industrije koji ju je silovao, glumac Branislav Lečić oglasio se nekoliko puta.

U svojoj poslednjoj izjavi rekao je:

– Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading