I DRUGI TOZOVČEV SIN SE OPROSTIO OD OCA: Objavio umrlicu PUNU BOLA!

Autor:

Zabava

14.04.2021

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Živković Tozovac preminuo je 6. aprila, a za sobom je ostavio suprugu Emiliju kojoj je, navodno, prepisao sav svoj imetak. Međutim, ono što dugo nije bilo poznato je i to da je Tozovac imao dva sina iz vanbračnih zajednica koji nisu bili na njegovoj sahrani.

RepublikaFoto: Youtube/ RTS Kolo - Zvanični kanal
Predrag Živković Tozovac

Ipak, sinovi legendarnog pevača su ga ispoštovali i dok je jedan od njih, Svetozar, posetio očev grob dan nakon sahrane i doneo venac, drugi se od oca oprostio umrlicom.

Tozovčev drugi sin, kome je ime Mladen, objavio je umrlicu u kojoj se oprostio od oca i posvetio mu veoma emotivne reči:

- Otišao si bez poslednjeg pozdrava. Zato je bol još veća, tuga za tobom beskrajna - napisao je sin proslavljenog pevača. 

Foto: printsreen Novosti

Podsećanja radi, nakon smrti legendarnog pevača njegovi naslednici su navodno "zakrvili" oko imovine koju je ostavio za sobom. 

Tozovac je navodno napisao testament čim je saznao da se razboleo od korona virusa, pa je kuću na Voždovcu i dva stana u Beogradu, prepisao supruzi Emiliji i njenim naslednicima, s kojima je, za razliku od svojih sinova, bio veoma blizak, što je izazvalo gnev njegovih sinova.

- Toza nikada nije voleo da priča o privatnom životu i deci. Sa sinovima nije bio u dobrim odnosima, imali su neke svađe, posle kojih su se udaljili. Svako je otišao svojim putem, ali se čuo sa sinom Svetozarom, koji je u Beogradu s vremena na vreme. On ga je zvao i kada je čuo da se razboleo. Pričali su i pre nego što je iznenada preminuo, ali to nije uticalo na odluku da njemu ne ostavlja ništa od zaostavštine. Svetozar se nije pojavio na sahrani da ne bi skretao pažnju na sebe, ali je ocu položio cveće na grob kada su se svi razišli - rekao je neimenovani izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading