POČIVAJ U MIRU BAKO: Mirko Šijan se DIRLJIVIM rečima oprostio od nje, a tek da vidite zajednički SNIMAK!

Autor:

Zabava

12.04.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Šijan prolazi kroz težak period.

Foto: Prntscrin
Prolazi kroz težak period... Goca Božinovska

Pevačica Goca Božinovska proživljava teške trenutke, s obzirom da je njena majka Radmila preminula nakon duge i teške bolesti.

Nakon što se Goca, na svom profilu, oprostila od nje, oglasio se i pevačicin sin Mirko Šijan, koji je pored fotografije svoje bake, objavio i zajednički snimak. 

Foto: printscreen/instagram
Oprostio se od bake... Mirko Šijan

- Počivaj u miru bako- napisao je Šijan uz emotikon srca, a potom i objavio snimak na kojem igra ispred bake kako bi je zabavio, te napisao na istom:

- Mirko zabavlja Radmilu- stoji na snimku.

Podsetimo, Goca je poslednje tri godine brinula o bolesnoj majci Radmili, koja je bolovala od demencije. Pevačica i njena majka bile su veoma bliske, a poslednjih meseci Goca se trudila da provodi što više vremena sa njom.

- Istina je da je moja majka nepokretna i nesvesna, njeno stanje je gore nego ikad. Starost čini svoje. Jedva se mirim s tim, ali šta je, tu je. Nakon operacije kuka ovog leta puštena je iz bolnice kući u Kraljevo, gde provodim sve svoje vreme i maksimalno sam joj posvećena. Čuvam je kao bebu, umivam, presvlačim i hranim - pričala je Goca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading