MORAŠ DA ME VOLIŠ NAJVIŠE NA SVETU: Glumac uživo u emisiji priznao sve o odnosu sa Milicom Pavlović, SAD JE SVE JASNO!

Autor:

Zabava

12.04.2021

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Miloš Timotijević se u emisiji uživo obratio pevačici Milici Pavlović.

RepublikaFoto: e-stock/
Glumac Miloš Timotijević se u emisiji uživo obratio pevačici Milici Pavlović.

Miloš Timotijević popularni glumac i miljenik lepšeg pola gostovao je u popularnoj emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji gde je govorio o svom životu, glumačkom iskustvu i planovima.

U emisiju se uključila i njegova partnerka u novoj seriji i pevačica Milica Pavlović.

- Zaista, zaista si fenomenalna persona. I dalje moraš da me voliš najviše na svetu od svih svojih koleginica i jedva čekam da krene emitovanje prve sezone naše serije i da se družimo na snimanjima druge sezone, koji će krenuti u avgustu. I moram da ti kažem da uživaš do avgusta, jer ću da te mučim i smaraću te, ali na kraju dana bićemo zadovoljni rezultatima - kazala je Milica.

RepublikaFoto: youtube.com/TOXIC TELEVISION
Milica Pavlović

Milica je jedna od navećih zvezda sa naših prostora te mlaše generacije, koja je dokazala da i te kako može da izađe na crtu raznim izazovima, a Miloš nije štedeo reči da je javno pohvali.

- Samo mogu da se zahvalim Milici, ona je divna osoba, radna, sjajna, duhovita, ima izuzetan dar za glumu. Veoma se dobro snašla, i ne samo to, nego kako su dani odmicali svi smo bili šokirani koliko je napredovala i koliko je sjajna - rekao je Miloš.

Na pitanje zašto je produkcija baš nju odabrala, kaže da je jedini razlog taj što je ona dobra glumica.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Miloš Timotijević

- Mislim da nije bilo sumnje zašto je Milica dobila ulogu. Pod jedan zato što je velika zvezda, pod dva jer je fenomenalan marketinški potez i pod tri jer je dobro uradila kasting, pod četiri, jer je stvarno dobra glumica i kraj priče - rekao je Miloš i tako stavio tačku na sva govorkanja koja su kružila oko njegovog odnosa sa slavnom pevačicom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading