NAPUSTIO JE MIKINU ŠKOLU ZBOG JEDNE REČENICE: Miloš Timotijević otkrio je kakav pedagog je bio Aleksić

Autor: Republika.rs

Zabava

11.04.2021

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Timotijević napustio je Mikinu školu glume zbog jedne rečenice, koja govori sve o tome kakav je Aleksić pedagog bio.

RepublikaFoto: Printscreen
Miloš Timotijević je otkrio kakav je pedagog bio Mika Aleksić...

Mila Aleksić optužen je za silovanje devet devojaka, na čelu sa Milenom Radulović, dok još 19 njih svedoči protiv pedagoga. Tim devojkama mnogi su pružili podršku, ozmeđu ostalih i popularan glumac Miloš Timotijević.

Rekao je da je bio u Mikinoj školi i da je dosta vremena provodio na njegovim časovima, da mu je uvek bilo lepo tamo, ali onda su mu drugari rekli šta je njemu Mika poručio i glumac se šokirao.

- Provodio sam dosta vremena u mikonoj grupi gde sam imao i lepih i loših iskustava. Sad kad se sve izdešavalo, to iskustvo je meni ostalo u dobrom sećanju, ali čovek nekako ima tendenciju da loše stvari zaboravlja i onda tek neki druki su mi ukazali na to kakav je on bio prema meni. Međutim, ja se toga stvarno ne sećam. Jedino što sam, kad sam se spremao za Akademiju bio je dosta čudan trenutak. Prvi put me je on spremao, posle treće godine srednje škole i ja sam prošao u uži izbor. Tada nisam imamo neku ambiciju da prođem, nekako sam hteo da završim srednju. Ali kada sam hteo drugi put da spremam, tada sam već želeo. On mi je rekao na tom jednom času, kada je pitao ko će da se sprema za glumu ove godine i kada ma ja podigao ruku "Ti, Miloše, spusti ruku". Kada sam ga pitao zašto, odgovorio mi je da ja nisam za ovoj poziv, jer sam ušao u uži izbor samo zato što me je on spremao - priseća se glumac. - To je bila rečenica i to je bio moj poslednji čas kod Mike u grupi. Prosto sam shvatio da kad neko nema poverenja u vas, nema razloga ni da ja gubim vreme više u toj grupi - naveo je Timotijević i dodao:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Optužen je za silovanje devet devojaka...

- U prvom trenutku kada sam čuo to ja sam prvih pet sekundi bio šokiran, međutim, kada sam negde povezao stvari onda sam shvatio da se to uklapa u taj profil. Šokiran sam samo što nisam ništa primetio. S obzirom da je toliko devojaka mladih izašlo sa pričom, uverenja sam da se to desilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dušan

12.04.2021 07:26

Bravo Miloše! Kazao si samo istinu. Šta drugi čekaju? Zašto ne kažu svoju istinu.