ZOVU GA MALI TOZA: Otkrivamo ko je sin Predraga Živkovića Tozovca!

Autor:

Zabava

12.04.2021

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od dvojice vanbračnih sinova Predraga Živkovića Tozovca, Svetozar, ipak je posetio očev grob i ostavio venac, a sada je otkriveno i ko je on, kao i čime s ebavi.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sin Predraga Živkovića Tozovca veoma liči na njega...

Svetozar veoma liči na oca i kako kažu upućeni, rado na veseljima peva Tozovčeve pesme.

Vanbračni sin pokojnog Predraga Živkovića Tozovca (85) Svetozar Živković (36) radi kao konobar po poznatim prestoničkim klubovima i restoranima, a svi ga zovu Mali Toza, saznaje Objektiv od dobro obaveštenih izvora.

RepublikaFoto: prinstcreen/instagram.com
Ima dva sina... Tozovac

Sin legendarnog pevača, kažu upućeni, ne krije ko mu je otac i njegovi najbliži to znaju. 

– On je vredan, vedar i dobar mladić. Živi sa majkom na Čukarici i bori se za život. Majka mu je ekonomista i radila je kao bankarka. Lepa je žena. Teško žive. Plaćaju skupo kiriju, pa Toza tokom nedelje radi jedan privatni posao, a za vikend konobariše po poznatim beogradskim lokalima. U poslu konobara ga je omela korona godinu dana. Pljunuti je Tozovac, pa su ga prozvali Mali Toza – otkriva izvor.

Svetozar je pričao da mu je Tozovac otac, ali se nije pojavljivao u javnosti.

– Govorio je da je imao ponekad kontakte sa Tozovcem, ali da od njega nikada nije dobio dinara, niti mu je nekad pomogao. Bez ozbira na to, Svetozar je ponosno govorio da mu je Tozovac otac. Na veseljima je rado pevao očeve pesme. Međutim, nije nasledio pevački dar od Tozovca – kaže sagovornik.

Osim Svetozara, Tozovac ima još jednog vanbračnog sina koji živi u inostranstvu, i koji takođe nije došao na očevu sahranu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading