(FOTO) NATAŠA PROGOVORILA O EKSPLICITNIM SCENAMA SA VOJINOM: Nije mi bilo prijatno!

Autor: Republika.rs

Zabava

11.04.2021

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najlepših srpskih glumica Nataša Ninković progovorila je o vrelim kadrovima koje je delila sa kolegom i prijateljem Vojinom ĆEtkovićem, a koje su podigle veliku prašinu u javnosti.

Foto: printscreen

Nataša Ninković i Vojin Ćetković

Nataša Ninković i Vojin Ćetković u novoj seriji "Kalkanski krugovi" privukli su veliku pažnju vrelim scenama o kojima svi pričaju.

Sada je glumica progovorila o tome kako se osećala tokom snimanja vrućih kadrova: 

-Nikome nije prijatno da radi ljubavne scene. Ali, o ovoj seriji smo imali veliku pomoć direktora fotografije Dušana Ivanovića i reditelja Milana Karadžića. Uz to, bila sam dodatno zaštićena od strane Vojina Ćetkovića. Veoma brzo smo i lako uradili sve te scene - rekla je ona za Kurir.

RepublikaFoto: printscreen
Vrući kadrovi

-Ako takve scene upotpunjuju i rade za odnos dvoje ljudi i potpomažu celoj priči, zašto vraćanje na njih. Nekada je mnogo teže napraviti ljubavnu čežnju, potrebu kroz neka druga sredstva koja nisu tako ekscplicitna ili odustati od nekoga - dodala je Nataša.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading