(FOTO) NATAŠA NINKOVIĆ NA METI ŠOK KOMENTARA! Surove uvrede na račun izgleda jedne od najlepših srpskih glumica!

Autor:

Zabava

26.02.2021

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Ninković brijirala je u ostvarenju "Dara iz Jasenovca", međutim, njen izgled je zasmetao jednoj sekretarici.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nataša Ninković

Nataša Ninković našla se na meti kritika zbog toga što se nije podvrgla estetskim zahvatima.

Estetska hirurgija i težnja žena da izgledaju mlađe postala je deo svakodnevice, ne samo poznatih, već žena iz svih sfera društva. Kriterijumi lepote potpuno su se pomerili, a kao čest problem ističe se to što se od žena očekuje da i u petoj, šestoj deceniji budu savršene i "mlade".

Iako su pripadnice nežnijeg pola koje praktikuju usluge hirurga često okarakterisane kao "plastične", ima i onih koji smatraju da je problem ukoliko se neko ne ulepšava botoksom i filerima. Jedna takva kritika upućena je na račun glumice Nataše Ninković, zbog čega je došlo do haosa na društvenim mrežama.

- Žene, ajmo o ovome jer je meni to jako čudno: Zašto se Nataša Ninković malo ne zategne? J*bote, kad sam ja kao sekretarica u krš firmi uspela da skupim za botoks i hijaluron, može i Nataša Faking Ninković! Brate, gledam ovu Daru iz Jasenovca i ne mogu da verujem da Nataša izgleda kao moja baba! Žena je moje godište, alo, je l' vi kapirate! Pa idi u pm, zategni se, glupačo! - napisala jedna korisnica Tvitera,  a objava je vrlo brzo postala viralna i dočekana je na nož.

Foto: Twiter.com/screenshot
Tekst potpisa

Jedan fan kroz tri stavke odgovorio je korisnici Tvitera, nezadovoljnoj izgledom glumice.

- Biraj:  "Žene Jasenovca 40-tih godina prošlog veka nisu bile botoksirane", "Nataši je to lice sredstvo za rad, zašto bi ga umrtvljivala botoksom? Kako će preneti emociju ako pola lica ne može da pomera?", "Ko će je birati za ulogu prikladnu njenim godinama, ako je botoksirana?".

Ovaj tvit naišao je na oduševljenje Natašinih fanova, a odgovori sekretarici koja je prozvala glumicu samo su se nizali.

Mnogi su Natašu uporedili sa Monikom Beluči, hvalili ne samo njen izgled nego i način na koji se ponaša u javnom životu, njenu glumu, harizmu, ali i u krajnjoj liniji to kako je odigrala svoju ulogu u filmu "Dara iz Jasenovca" od kog je sve i krenulo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Paja

26.02.2021 14:39

Moze da prica ko sta hoce ... ona je prelepa!!!