Nataša Ninković i Vojin Ćetković se SKINULI PRED KAMERAMA, pa snimili ŽESTOKE intimne scene!

Autor:

Zabava

17.03.2021

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kumovi Nataša Ninković i Vojin Ćetković snimali žestoke intimne scene.

Foto: instagram.com/natasaninkovic
Kumovi Nataša Ninković i Vojin Ćetković snimali žestoke intimne scene

Kolege sa klase Fakulteta dramskih umetnosti i kumovi Nataša Ninković i Vojin Ćetković nedavno su snimili seriju "Kalkanski krugovi", koja će se uskoro emitovati na malim ekranima.

Poznati glumci po prvi put su imali zajedničke scene žestokog s*ksa na setu najnovijeg trilera reditelja Milena Karadžića. Kako priča dobro upućeni izvor za Informer, glumci su se ovom prilikom poneli kao veliki profesionalci i vrhunski odradili glumački zadatak.

- Ćetković u seriji igra Dejana, koji zajedno sa svojom ćerkom Mionom (Ivanom Zečević) posle dosta vremena dolazi u rodno selo nedaleko od Bukulje. Tamo se susreće sa ljubavlju iz mladosti Verom (Nataša Ninković) i između njih dvoje ponovo prorade strasti - otkriva izvor iz autorske ekipe serije.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Vojin Cetković

Naime, radnja serije je takva da su scene intimnog odnosa bile gotovo neizbežne.

- Vojin i Nataša su pre snimanja pročitali scenario i znali su da će snimiti intimne scene. Nisu se bunili i prihvatili su to bez pogovora. Scenaristi su čak bili spremni da na njihov zahtev izbace scene s*ksa, međutim, kako se glumci nisu pobunili, sve je ostalo po planu - priča izvor.

Iako intimne scene podrazumevaju da će biti razgolićeni pred kamerama, dobro obavešteni izvor otkriva u kakvom su raspoloženju kumovi došli na dan zakazanog snimanja:

RepublikaFoto: Promo foto
Nataša Ninković

- Došli su na set raspoloženi i nasmejani, spremni za rad. Slušali su sve što im je reditelj govorio i rekli da su spremni za snimanje. Scena njihovog s*ksa snimljena je bez imalo muke i problema -   kaže izvor za Informer.

Kako ranije napisano, Nataša i Vojin upoznali su se tokom fakultetskih dana, kada su postali odlični prijatelji. Kasnije, Nataša je zajedno sa Nikolom Đuričkom, kumovala na venčanju Vojina i Slobode Mićalović, posle je Ćetković bio kum Natašinim sinovima Luki i Matiji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

18.03.2021 12:20

Malo je takvih bolesnika kao sto su glumci koji sve prihvataju...