REDITELJ OTKRIVA: Evo šta se zapravo desilo na snimanju filma sa EVOM RAS I KOJOM KOCKAR!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.03.2021

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Eva Ras revoltirana je zbog ponašanja pevačice i bivše rijaliti učesnice Kristine Kije Kockar na snimanj filma "Ludnica subotnje večeri", na kojem su zajedno radile. Sada je reditelj otkrio pravu istinu.

RepublikaFoto: youtube,com
Kija Kockar i Eva Ras

Prava drama između glumice Eve Ras i pevačice Kristine Kije Kockar nastavila je da se odvija i van filmskog seta na kome su zajedno radile.

Naime, Eva i Kija bile su deo studentskog filma "Ludnica subotnje večeri", mladog reditelja Gorana Nikolića, a Eva je bila iznenađena, kako kaže, nadmenošću Kockareve:

- Ona je rijaliti zvezda, ona je jedno izgubljeno stvorenje. Igrala sam sa njom u jednom studentskom filmu. Bila je jako ljubazna sa mnom, ja sa njom. Nismo imale zajednički kadar. Zamislite, dobila je prvu filmsku ulogu kod studenata filmske režije, i znate šta je radila? Menjala je scenario - govorila je Eva pa nastavila:

 Koja je to nadmenost, izglubljenost na ovom svetu? Da ona koja nema pojma šta je filmski jezik, jer filmski je kao i kineski jezik, ako ga niste naučili, vi taj jezik ne znate. Ja sam napustila snimanje tog filma, nisam ni znala šta je, ja sam dva dana snimala, treći dan je ona došla, nastao je haos u ekipi, ja sam pet sati čekala, kad nije krenulo, ja sam otišla kući. Pre neki dan sam od studenata saznala da je zašto je trećeg dana snimanja bio jer je Kija Kockar menjala scenario - rekla je glumica ogorčeno za Glamur.

Foto: instagram.com

Sada se oglasio i Nikolić i demantovao Evu. Naime, on je objasnio da je urpavo ona pravila drame na snimanju:

- Menjali smo scenario zbog Eve, ali nema veze, neka je ona pomogla na dan i 1/3 umesto  dogovorena dva, nek je ona nama živa i zdrava - napisao je na Instagramu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Neđa

12.03.2021 16:40

Eva Ras je nadmena a druge optužuje. Tako je radila i na Farmi. Lažara.

Nedeljko

12.03.2021 16:54

Zaboravila Eva kad je bila deva.