POZNATI SE OTIMAJU ZA STAN KOD SANDRE AFRIKE: Pevačici cveta BIZNIS a EVO da li je emotivno ZAUZETA!

Autor:

Zabava

10.04.2021

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su pevačima, više od godinu dana, prihodi od pevanja potpuno stali, Sandri Africi napreduje drugi biznis!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Njoj je baš krenulo... Sandra Afrika

Pevačica je, između ostalog, prokomentarisala aktuelnu situaciju kojoj su svi izloženi, ali i kako koristi slobodno vreme, s obzirom da su nastupi još uvek zabranjeni.

- Jeste da je sve stalo, ali u principu nije se mnogo toga promenilo. Osim posla kojeg trenutno nema. Provodim vreme sa porodicom, radim na novim pesmama i spotovima, treniram… Naravno da je situacija jako loša, ali s obzirom na to da je situacija takva kakva jeste, nema gde novac ni da se potroši, nema kupovine, nema putovanja, tako da mi ostaje trošenje novca na osnovne namirnice. Ne mogu ni da zamislim kako je nekim ljudima koji su živeli, da kažem, od danas do sutra, šta će oni? - rekla je Sandra.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Poslovno sarađuje sa bivšim dečkom... Sandra Afrika i Mikiša

Pevačica se trenutno bavi novim biznisom, koji je pokrenula sa menadžerom i bivšim dečkom Mikišom. U pitanju je  izgradnja luksuzne zgrade u Šapcu, za koju je izdvojeno pola miliona evra.

- Sve ide kako treba, privodimo posao kraju. Sa nekoliko poznatih ličnosti sam u pregovorima kako bi mogli da kupe stan kod nas- zaključila je.

S obzirom da su njene emotivne veze uvek interesantne javnosti, otkrila je da li ima nekoga pored sebe.

- Sama sam i lepo mi je. Imam svoj mir. U ljubavi sam emotivna, strastvena i praštam po potrebi. Sve sam. Tu sam i kada treba da idem glavom kroz zid, ali i da popustim kada treba nešto da ostvarim- otkrila je Afrika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading