IMALA SAM SPONTANE POBAČAJE: Slađa Alegro otkrila da je postala majka zahvaljujući SEKI!

Autor:

Zabava

10.03.2021

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Slađa Vujičić, poznatija kao Slađa Alegro ima ćerku Milu koja će uskoro napuniti tri godine, a pre nego što je uspela da je dobije imala je veliki broj spontanih pobačaja.

RepublikaFoto: Promo foto
Zahvaljujući Seki postala majka... Slađa Alegro

Pevačica je sada otvoreno govorila o svom problemu, ali i o sreći koja je nastupila od kada je rodila svoju ćerku u čemu joj je mnogo pomogla koleginica Seka Aleksić:

 

 

- Seka mi se našla kada mi je bilo najpotrebnije. Poslala me je u jednu kliniku, koja je njoj pomogla da se ostvari kao majka. Dosta mi je pomogla i svojim savetima, kao i na svaki drugi način. Da je nisam poslušala, verovatno ne bih danas imala Milu, smisao mog života - rekla je Slađa za "Hit informer" i dodala da je njena ćerkica začeta prirodnim putem:

- Ljudi misle da sam imala problem sa žačećem i da sam išla na vantelesnu oplodnju, ali to nije tačno. Ja sam mogla da zatrudnim, ali sam imala problem da iznesem trudnoću. Taj deo je kod mene bio problematičan.

 

Slađa kaže da nije imala problem da javno govori o svojoj borbi za potomstvo.

- Nikada nisam krila da sam imala spontane pobačaje. Naprotiv, želela sam da pričam o tome jer sam znala da ću tako moći nekome da pomognem i ohrabrim ga. Mnogo žena mi i dan-danas piše preko društvenih mreža i traže mi savete. Nekada i sate provedem odgovarajući ženama koje se bore za potomstvo, a kako im je zna samo onaj koji je to prošao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading