SAHRANJEN TOZOVAC UZ "VIOLINO NE SVIRAJ": Supruga grlila sanduk, Lepa Lukić kukala na sav glas!

Autor:

Zabava

09.04.2021

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Živković Tozovac, preminuo je 6. aprila u 85. godini, a danas je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ
Predrag Živković Tozovac ispraćen na večni počinak

Pesmom "Violino ne sviraj", koju su odsvirali Kraljevčani i orkestar Ace Sofronijevića ispraćen je na večni počinak Predrag Živković Tozovac. 

Tozovac je sahranjen u Aleji zaslužnih građana, u grobnici gde počivaju Velimir Bata Živojinović i Predrag Cune Gojković, a pored Milorada Mandića Mande i Nebojše Glogovca. 

RepublikaFoto: Republika/Dušan Lukić
Supruga Emilija bila je veoma potrešena...

A s obzirom na to da je bio vatreni navijač Crvene Zvezde, na njegovu sahranu donet je i krst ša šalom ovog kluba i venac.

RepublikaFoto: Republika/Dušan Lukić
Zvezdaši doneli krst i venac...

Na samom grobnom mestu, govor je održao Rade Vučković, veliki prijatelj Predraga Živkovića Tozovca, a zbog njegovih reči i muzičari su zaplakali.

Govor na njenogovom ispraćaju održala je i njegova kuma, dugogodišnja prijateljica i koleginica Merima Njegomir:

- Ostaće nam uspomene, na zajednički rad, putovanja, koncerte i beskonačne priče koje su se završavale duboko u noć. A najčešće u ranim jutanjim satima. Bilo je to naše vreme neponovljivo i nepovratno. Bez Tozovca ta magična privlačnost druženja  izgubiće svoj sjaj jer je on tome davao smisao, ali ostaće nešto više od toga. Dragi kume moj, dragi prijatelju, dragi brate, tvoja umetnost, besprekornost, muzička veličina, dobro srce, ostaće nam u uspomeni - kazala je Merima.

Mnogi na ove reči nisu mogli da zadrže suze, a supruga pokojnog muzičara, Emilija jecala je od tuge i pala na sanduk. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading