LEPA LUKIĆ KUKA ZA TOZOVCEM: Pevačica ne može da se smiri na komemoraciji legendarnom pevaču!

Autor:

Zabava

09.04.2021

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljena pevačica Lepa Lukić decenijama unazad bila je velika prijateljica sa Predragom Živkovićem Tozovcem i na komemoraciji, koja i dalje traje, nije mogla da se smiri.

RepublikaFoto: Goran Doljančević
Lepa Lukić i Predrag Živković Tozovac

Lepa koja je sedela daleko od svih svojih kolega, došla je neupadljivo obučena, ali su je jecaji u suze odali.

RepublikaFoto: printscreen/Blic TV
Teško joj pala smrt Predraga Živkovića Tozovca... Lepa Lukić

Pevačica nije mogla da se smiri pa ju je prijateljica koja sedi pored nje smirivala. Lepa je veoma burno reagovala i pre nekoliko dana kada je saznala da je njen veliki prijatelj preminuo. 

- Kad ste mi javili, ja sam skočila i kukala u četiri zida koliko me je glas nosio. Toliko sam kukala za njim, palo mi je teško. Bila sam u kontaktu sa njegovom ženom Mimom. Ona mi je pričala da je bolje i da treba da bude što duže u bolnici- izjavila je Lepa 6. aprila kada je Tozovac preminuo.

U Kombank dvorani i dalje je u toku komemoracija posvećena preminulom pevaču, a Predrag Živković biće sahranjen danas u 15 časova u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. 

Komemoraciji pored Ivice Dačića, prisustvuju i Milutin Mrkonjić, Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba, Željko Joksimović, Snežana Babić, menadžer Bane Obradović, Merima Njegomir i mnogi drugi.

Supruga Predraga Živkovića Tozovca veoma je teško podnela njegovu smrt, pa je neprestano pridržavaju njeni najbliži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading