IMAO JE VELIKI STRAH PRED KONCERT! Bane Obradović otkrio detalje Tozovčevog nastupa!

Autor: Republika.rs

Zabava

07.04.2021

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Predrag Živković Tozovac napustio nas je 6.aprila i iza sebe ostavio velikog traga u muzici. O tome kakav je zapravo bio van scene otkriva estradni menadžer Bane Obradović.

Foto: e-stock/youtube.com
Bane Obradović sa Tozovcem sarađivao je godinama

Bane Obradović godinama je sarađivao sa Tozovcem i sa njim radio na organizaciji brojnih njegovih koncerata.

Vest o pevačevoj smrti veoma teško je primio, ali ujedno je evocirao i neke veoma drage uspomene na njega.

- Predivni koncerti. Bila su tri koncerta u Beogradu u centru "Sava" i jedan u Novom Sadu u Spensu. Sećam se svakog deetalja te organizacije. Nagovarali smo ga na koncert, imao je veliki strah. Svi smo ga nagovarali da će to biti dobro. Bili smo ekipa, uigrani, radili smo dosta koncerata i on je nama poverovao. Njega su zanimali detalji. Nije ga zanimala animacija na ekranima ili tehnika - kaže Obradović za Kurir, pa dodaje:

-Zanimalo ga je kako da krene koncert. "Hoću da krenem sa Jesen u mom sokaku", rekao mi je pa je reditelj Veselin Grozdanić smislio da pada lišće na binu. On se oduševio. To je spominjao posle nekoliko godina, nazove me i kaže: "a je l si video kako lišče pada?" Njega su zanimali detalji. I u Novom Sadu kada je bio koncert, rekao je "krenuću sa Mađaricom. Mora nešto da se desi". Ja ga pitam "a šta da se desi?" A on kaže: "hoću da uđem na fijakeru, dva bela konja da vuku i dve lepe devojke da sede pored mene i da ja pevam Mađaricu - rekao je menadžer.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading