JAVNOST U ŠOKU: Nećete verovati sa kim je UHVAĆENA Marija Karan nakon RAZVODA!

Autor:

Zabava

06.04.2021

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Lepa glumica Marija Karan uživa u Beogradu sa njim!

Foto: instagram.com/marakaran
Zajedno šetaju prestonicom... Marija Karan

Kraj ljubavne romanse između glumice Marije Karan i američkog agenta i producenta Džoela Lubina zvanično je potvrđen početkom godine. Međutim ovaj nekadašnji par, poslednjih dana, često se može sresti na ulicama Beograda, dok zajedno šetaju sa sinom Markom Leom.   

Mnogi bi rekli da odaju sliku srećne porodice, dok obilaze muzeje, prisustvuju koncertu Filharmonije, zajedno proslavljaju Uskrs i užvaju u čarima srpske prestonice.

 

 

Inače, Marija i Džoel venčali su se u crkvi Ružici 2014. godine, u krugu porodice i najbližih prijatelja, a čast da kumuje imao je britanski superstar Rejf Fajns. Porodični dom stvorili su u Los Anđelesu, u kući na Sanset strip bulevaru, koju su kupili od Džejsona Stejtmana.

Marija je uspela da nađe mesto među holivudskom elitom. Zahvaljujući suprugu, postali su kućni prijatelji sa brojnim filmskim zvezdama, a često su viđani i na crvenom tepihu mondenskih festivala.

 

 

Razveli su se u Beogradu, nakon šest godina ljubavi. A Mariji, zajedno sa sinom, pripala je luksuzna kuća, procenjena na milionski iznos.

Kako se, u poslednje vreme, bivši supružnici mogu videti zajedno, može se zaključiti da su ostali u odličnim odnosima.

Komentari (6)

Loading
Zakljucak

07.04.2021 11:16

Ovi estradnjaci bolje da se i ne vencavaju

Coyote Nervosius

07.04.2021 11:21

Kako nije našla nekog pekara ???