VIKTOR SAVIĆ KAO KAZANOVA: Glumac zaveo pevačice, glumice ,a ni manekenke mi nisu odolele...

Autor: Republika.rs

Zabava

04.03.2021

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Viktor Savić fatalan je za dame sa srpske javne scene, a o tome svedoče njegove veze sa pevačicom Sarom Jovanović, glumicama Mirkom Vasiljević, Marijom Karan...

Foto: instagram/youtube
Sara Jovanović, Danina Jeftić, Agneta Azirović samo su neke od lepotica koje su pale na šarm Viktora Savića

Poznati glumac Viktor Savić privlači mnogo pažnje kako ispred kamere, tako i kada je reč o njegovom privatnom životu. Uvek je bio okružen lepim ženama, a pojedine koleginice nisu odolele njegovom šarmu.

 

Viktor je u školskim danima bio u kratkoj vezi sa glumicom Mirkom Vasiljević.  Međutim to je više bila tinejdžerska romansa.

Glumac je svojevremeno priznao i da je osvojio i jednu od najlepših srpskih glumica Daninu Jeftić. To je bilo u periodu kada ona još nije stekla popularnost koju joj je kasnije doneo film "Montevideo, bog te video".

Savić je bio u vezi i sa Marijom Karan u periodu od 2002. do 2004. godine međutim, nikada nusu govorili o krahu svoje ljubavi.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Marija Karan

Nakon glumica, Viktor je prešao i na lepotice drugih branši. Manekenka Agneta Azirović jedna je od njih.

Takođe, Viktor i Sara su dugo bili zajedno iako su često demantovali, međutim, snimci i fotografije koje su objavljivane u medijima, drugačije su pokazivale.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading