NAJEŽIĆETE SE! BIVŠI DEČKO NATAŠE BEKVALAC JE STRAVIČNO POGINUO: Evo šta je njega povezivalo sa MUŽEVIMA pevačice

Autor: Republika.rs

Zabava

05.04.2021

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni život Nataše Bekvalac od njenog stupanja na muzičku scenu i više je nego transparentan, međutim, otkrivena je jedna sličnost između njenih bivših od koje ćete se naježiti.

RepublikaFoto: youtube.com
Luka, Nataša i Dača

Opšte je poznata velika ljubav koja je bila između pevačice Nataše Bekvalac i trofejnog vaterpoliste Danila Ikodinovića, ali i dramatičan događaj koji je prethodio njenom kraju. Naime, on je 2008. godine u junu doživeo strašnu nesreću na motoru nakon koje je jedva ostao živ, ali su mu ostale trajne posledice nakon što su lekari uspeli da mu spasu ruku, koja ni danas nema potpunu funkcionalnost.

Nataša, koja je i sam bila zaljubljenik u momke koji voze motere, ovom nesrećom je dodatno je evocirala bolnu uspomenu. Naime, malo je poznato da je njena prva velika ljubav nastradala upravo vozeći dvotočkaša.  Tek punoletni P.A.  život je izgubio u teškoj saobraćajki na svom motoru, na kojem se i Nataša često vozila. Kako su mediji svojevremeno pisali, pevačica i on su se često vozili na motoru i ceo Novi Sad ih je znao. P. A. je obožavao brzu vožnju i to mu se, nažalost, obilo o glavu.

Foto: Starsport
Danilo Ikodinović nije se odvajao od svog motora

I drugi Natašini izabranici poput Ljube Jovanovića i Luke Lazukića nisu bili imuni na ove brze, ali i opasne mašine.  Jovanović je kako se pisalo, svojevremeno vozio isto "Jamahu", model kakav je vozio i Ikodinović kada je doživeo nesreću.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Luka Lazukić

Poslednji pevačicin suprug Luka Lazukić je pasionirani motociklista. Njemu su motori veliki hobi. On je bio i jedan od organizatora moto-manifestacije koja se održava na Tari.

Ono što je sigurno, nakon Danilove nesreće i podsećana na gubitak bivšeg voljenog dečka, sa drugim izabranicima pevačicu nisu u javnosti viđali na motorima i sigurno je da je i danas podilazi jeza od toga nakon ovih nemilih događaja koji su se desili.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
bambi

05.04.2021 19:22

Koji bivsi, imala ih je do sada 17. Racunam samo ove devizne.

Svašta

06.04.2021 03:49

Gde li samo nalazi ove žestoke budale...

zoki

06.04.2021 07:21

Laze , guba