TREĆI BRAK JOJ JE I DALJE BOLAN! Bekvalčeva: O traumama pričam sa psihoterapeutom!

Autor:

Zabava

24.03.2021

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica udavala se i razvodila tri puta, a sada i javno progovorila o svemu tome.

RepublikaFoto: Youtube.com/Natasa Bekvalac
E, tu sam se savršeno uklopila. Do trećeg razreda srednje bila sam odlična, a onda sam počela da se okrećem muzici...

Domaću javnost je, pre nekog vremena, iznenadila vest o trećem razvodu pevačice Nataše Bekvalac, koja je “sudbonosno da” izgovorila IT stručnjaku Luki Lazukiću.

Nakon kratkotrajne idile, za pevačicu je usledio pakao. Počelo je porodično nasilje, a s obzirom da se tek porodila, odluka o razvedu bila je jako teška.

- Sve u vezi sa mojim trećim brakom za mene je još sveže i osetljivo, pa zbog toga izbegavam da o tome govorim. O svim traumama i o tome šta sam preživljavala isključivo pričam sa svojim psihoterapeutom. Svaka žena bi trebalo da ima svog lekara za dušu, kao što vodi računa o ličnoj higijeni, kući i deci. Delotvorno je, verujte mi- rekla je Nataša za Informer i dodala.

- Veoma sam pažljiva kada je reč o nasilju u porodici. Svako se bori na svoj način, svi smo različiti. Nismo svi isto jako, pa je nezahvalno dati bilo koji savet sem da je najgore kada se ćuti. Različite su okolnosti, mentalni sklop, odgoji i svako mora da bije svoju bitku kao što sam i ja svoju. Ipak, ono što bi trebalo da se zna jeste da naš sistem funkcioniše, da postoje institucije koje pružaju podršku i da žrtve u tim situacijama nisu same. Dati savet uvek je mač sa dve oštrice. Ali i javno istupanje o ovoj temi je isto mač sa dve oštrice. Svako bi trebalo da zna da je najbolje uporište uvek unutar porodice, da je to najsigurnije mesto. Tako je bar kada sam ja u pitanju. Razvod je veliki stres za svaku ženu, pogotovo kada imate dete, u mom slučaju još uvek bebu. Dani i meseci preispitivanja, raznih faza… Niko iz braka nije izašao jer mu je bilo dobro i zato što je bio srećan. Nikada nisam mogla da živim laž.

 

Pevačica je tada rekla i da je bila veoma dobar đak u školi:

- Bila sam vukovac, ali mi je školovanje bilo prilično otežano jer su uvek kolale priče da su moje ocene dobre zato što mi je mama učiteljica u toj školi. To nije bilo tačno. Moja mama nikada nije uradila nijedan domaći zadatak sa mnom, već je radila ono što je mnogo važnije za svako dete, naučila me je kako da učim. Rano sam postala izuzetno samostalna- rekla je i osvrnula se na period kad je pobegla od kuće.

Nisam pobegla zato što sam bila zaljubljena, ni zbog momka, već iz čistog bunta! Da bih pokazala roditeljima, tj. tati da ne može više da odlučuje o svemu u mom životu. Tim postupkom sam ih veoma povredila, a i sebe samu. Ali to je bio jedini način koji sam tada smislila. Zato sam danas drugačiji roditelj nego što su bili moji. Svoju decu ne tučem, ne vičem. Sigurna sam da razumevanjem i ljubavlju, pažnjom i nežnim pristupom možete dopreti do deteta pre nego silom i grubošću.

 

Natašin odnos sa sestrama Draganom i Kristinom veoma je transparentan i kroz njihove profile na društvenim mrežama, a sada je pevačica otkrila i neke ne tako savršene momente iz njihovog života: 

Kristina i ja smo se mnogo svađale. Čak smo se i tukle. Tako je ostalo i danas. Samo se više ne tučemo - kroz smeh priča pevačica i nastavlja:

- Svoj prvi dinar zaradila sam sa samo 10 godina radeći na televiziji. To je zvanično i moja prva plata na Trećem kanalu, koji je tada bio u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. Tamo sam prvi put otišla kao učesnik jedne muzičke emisije. Ali budući da su hodnici iz naših kancelarija vodili i na veliku i malu scenu pozorišta, tamo sam često ostajala i gledala probe za predstave. Tu se rodila i moja ljubav prema pozorištu i glumi, ali i prema televiziji. Nažalost, prve honorare koje sam skupljala ukrala mi je Dragana. Priznala mi je tek pre nekoliko godina. Potrošila ih je, naravno, sa svojim drugaricama. Prebedno!- kroz smeh je izjavila Bekvalčeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading