GOSPODARICE PRSTENOVA: Ne, Nataša Bekvalac nije imala najviše brakova, OVE PEVAČICE MOGU ZLATARU DA OTVORE!!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.03.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedine pevačice sa estrade toliko veruju u ljubav, da ne odustaju od braka, te su sudbonosno "da" izgovarale više nego nego što jedna godina ima godišnjih doba.

Foto: instagram/youtube.com
Zlata Petrović, Zorica Brunclik, Kaja Ostojić i Nataša Bekvalac veruju u ljubav

Među pevačicama koje nisu odustajale od bračne sreće i imaju celu kolekciju burmi svakako su Zlata Petrović, Zorica Brunclik, Nataša Bekvalac i Katarina Ostojić Kaja.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zlata i Peja, kakva je to ljubav bila...

ZLATA PETROVIĆ

Pevačica se prvi put udala sa svega 14 godina i to protiv svoje volje. Posle dvogodišnjeg braka pobegla je od tog muža za koga su je roditelji naterali da se venča.

Posle nekoliko godina ušla je u vezu sa jednim Aleksandrom koji je bio harmonikaš u to vreme. Ljubav je brzo planula i oni su se venčali. I ovog muža je napustila jer je već tada ušla u muzičke vode i želela je da se posveti karijeri.

Kada je već izgradila ime na estradnoj sceni, njeno srce osvojio je kolega Hasan Dudić. Oni su se venčali, međutim, ni ova ljubav nije bila ona za ceo život. Ipak, kao plod veze dobili su sina Mikija.

Nakon i o ovog kraha braka, Zlata ulazi u vezu sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom. Oni su u braku dobili sina Jovana. Ipak, posle nekoliko godina, odlučili su da se razvedu.

Zlata je danas u dobrim odnosima sa svojim bivšim muževima.

 

RepublikaFoto: printscreen/facebook
Zorici je Kemiš treća sreća

ZORICA BRUNCLIK

Prvi muž bio joj je harmonikaš Zoran Tutić, koji je bio šef orkestra sa kojim je u tom periodu nastupala. U braku sa Zoranom Zorica je dobila sina Đorđa Tutića.

Ovaj brak nije dugo potrajao, pa je pevačica pronašla sreću u drugom harmonikašu Ljubi Kešelju sa kojim je takođe dobila dete, ćerku Miljanu. 

Posle dva neuspela braka, popularna pevačica uspela je da opet zavoli harmonikaša. Međutim, čini se da je u Miroljubu Aranđeloviću Kemišu pronašla ljubav za ceo život. Njih dvoje dobili su ćerku Zlatu koja je i sama veoma popularna i uspešna.

 

RepublikaFoto: instagram.com/legende_partizana/youtube.com/Glamur TV HAPPY
o ljubavi Nataše i Dače svi su pričali

NATAŠA BEKVALAC

O ljubavnom životu novosadske barbike maltene su više počeli da se ispredaju i vicevi. Ipak, Nataša je imala manje brakova od Zlate Petrović.

Prva velika ljubav koju je Bekvalčeva krunisala brak bila je ona sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Oni su kao krunu ljubavi i sreće dobili ćerku Hanu. Ipak, sve je krenulo po zlu posle sportistine nesreće i došlo je do kraha braka.

Nekoliko godina kasnije Bekvalčeva je zavolela Ljubu Jovanovića sa kojim je bila i prijatelj pre toga. Njihova veza privlačila je veliku pažnju javnosti, posebno zbog tajnog venčanja koje su imali. Ipak, nije potrajala ova njihova ljubavna priča

Natašino srce potom je osvojio Luka Lazukić. Imali su bajkovito venčanje na Ibici uz prisustvo najbližih. Nataša je ubrzo ostala u drugom stanju i rodila ćerku Katju. Međutim, prema tadašnjim Natašinim tvrdnjama, pretpela je fizičko nasilje od Luke koga je i tužila i odmah izašla iz tog braka. Sada već neko vreme uživa u solo životu okružena ljubavlju svojih ćerkica.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Poslednji brak Kaja je imala sa Džunior Džekom

KATARINA OSTOJIĆ KAJA

U prvi brak pevačica je stupila veoma mlada, sa samo 19 godina sa Nikolom Dragojlovićem, koji je važio za opasnog momka. On je hapšen zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci i napada na službeno lice. Iz braka sa Nikolom ima ćerku Nikolinu.

Nakon što se razvela, pevačica se 2009. godine udala za  košarkaša Uroša Duvnjaka. Ipak brak je potrajao samo godinu dana. 

Tokom snimanja emisije "Operacija trijumf" 2011. godine, Kaja se upoznala sa di-džejom Vitom Lućenteom, poznatijim kao Džunior Džek. Prijateljstvo su održavali putem društvenih mreža, a vezu su započeli kada ju je pozvao da mu bude gost u vili u Briselu. Njihov brak je na prvi pogled delovao idealno. Međutim, kao bomba odjeknula je pre dve godine vest o njihovom razvodu. Razlaz je prošao bez teških reči i svako je nastavio svojim putem.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading