MLADOST, LUDOST! Zorica i Kemiš rade na proširenju porodice: Ako se desi, desi se...!

Autor: Republika.rs

Zabava

03.03.2021

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorica Brunclik i njen suprug, harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš nedavno su se vakcinisali protiv korone, ali sada su otkrili da ih osim virusa brine kako će to uticati na plodnost jer planiraju proširenje porodice.

RepublikaFoto: printscreen/facebook
Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš

Kemiš i Zorica već decenijama uživaju u skladnom braku koji nikada nije imao trzavice, te važe za jedan od najstabilnijih parova na estradi.

Koliko im cvetaju ruže najbolje govori i pevačicina izjava da aktivno rade na proširenju porodice. Mnoge je ovo i nasmejalo s obzirom na to da su oboje u sedmoj deceniji, međutim, oni očigledno uživaju poput tinejdžera.

Miroljub i ja smo dugo razmišljali da li da se vakcinišemo ili ne. S obzirom da kažu da se to odražava na plodnost. Mi smo planirali još jedno dete. Međutim, đavo je odneo šalu. Mi imamo četvoro dece, pa ako se desi, desi se. Vakcinisali smo se ipak - zaključuje popularna pevačica za Srbija Danas.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading