MOJA DECA NE GOVORE ČIJA SU: Zlata Petrović progovorila o sinovima, pa otkrila da im NIJE POMAGALA!

Autor:

Zabava

24.02.2021

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponosna majka dva sina, Zlata Petrović otkriva da se za razliku od dece drugih javnih ličnosti njeni mezimci ne oslanjaju na nju i njenu slavu.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Zadovoljna svojom decom...Zlata

A kako je otkriveno da njen mlađi sin Jovan radi u prodavnici u jednom tržnom centru, ona je istakla da je ponosna na njega jer se ne poziva ni na nju, ali ni na svog oca Zorana Pejića Peju:

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Ljubi ga majka... Jovan Pejić, Zlatin i Pejin sin

- Jako sam ponosna upravo zbog toga što je sličan meni i svom ocu. Mi smo jako skromni ljudi, nikada ne pokazujemo šta imamo ili nemamo - rekla je ona i dodala:

- Ako ti ne vidiš moju dušu i srce sve ostalo je nevažno. Lepo je imati, daleko bilo da nemamo, radili smo zaradili smo, ali nijednog trenutka moji sinovi nisu želeli da pričaju čiji su.

RepublikaFoto: instagram.com/zoran_pejic_peja
U dobrim odnosima sa bivšom suprugom... Zoran Pejić Peja

Zlata ne krije da starijeg sina često zove da krene sa njom na nastupe, budući da je muzičar ali on ne želi, kako ljudi ne bi pomislili da se "šlepa" uz majku.

- Nisu iz tog filma jednostavno i meni je drago, jer se oni kao ličnosti bore za svoju budućnost i meni je to veoma drago - istakla je Petrovićeva.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dobar bivši muž... Hasan Dudić

Pevačica kaže da su se sinovi ugledali na nju, imajući u vidu da i ona sama ne troši previše novca na garderobu, te da od jedne stvari ume da napravi pet različitih.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Sa sinom Mikijem... Zlata

Inače, Zlata iz dva braka ima dva sina. Sa Hasanom Dudiće dobila je sina Mikija, dok sa Zoranom Pejiće Pejom ima sina Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading