Edita se iznervirala u emisiji: Pevačicu pitali za prezime Đogani, a ona šokirala sve odgovorom!

Autor:

Zabava

24.02.2021

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često se u medijima pisalo o odnosu pevačice Edite Aradinović i Lune Đogani, kako zbog rodbinskih veza i narušenih odnosa, tako i zbog njihovih izjava u medijima.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Edita Aradinović

Međutim, Edita je poželela da stavi tačku na komentare koji je prate, a to je da se navodno stidi prezimena Đogani.

- To nije tačno, ja sam se samo ogradila da moje prezime nije Đogani, jer sam po tati Aradinović. Đole je mamin brat od tetke. Mi se ne viđamo, nemamo nikakvu komunikaciju – otkrila je Aradinovićeva.

- Lunu sam upoznala nekoliko godina pre njenog ulaska u Zadrugu. Kada sam ispratila kroz kakvu je torturu prošla u rijalitiju, nisam želela da joj budem na teretu već sam joj dala podršku, a ona najbolje zna sve – dodala je pevačica u "Amidži šou".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Luna Đogani

- Pretpostavljam da je zapravo krhka, emotivna, ali je sebi rekla: Ja neću takav život. Nije nastavila da ide po rijalitijima, nego se vratila porodici, duhovnosti... Želim joj svu sreću. Čestitala sam joj na trudnoći - ističe Aradinovićeva.

- Povremeno joj pišem, pitam je da li je dobro – zaključila je Edita, koja je u nedavnom intervjuu otkrila da se bori sa Atlasovim kompleksom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mina

25.02.2021 08:05

svi ste vi iz iste serpe