PUKLO JOŠ JEDNO PRIJATELJSTVO: Saša Vidić ŽESTOKO ISPROZIVAO Seku Aleksić!

Autor:

Zabava

05.04.2021

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Vidić isprozivao Seku Aleksić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink, E Stock/Aleksandar Nalbantjan
Saša Vidić isprozivao Seku Aleksić.

Još jednom estradnom prijateljstvu je, po svemu sudeći došao kraj, i to zbog vakcinisanja. Saša Vidić ozbiljno je zamerio nekadašnjoj prijateljici Seki Aleksić što je jednim svojim statusom dovela delotvornost cepiva u pitanju, odnosno da li pomažu ili ne.

 - Dotična zagovara antivakcinaštvo, što je zakonom zabranjeno. Ja sam jako kategoričan ka tim ljudima koji su antivakseri. To sto radi mislim da nije dobro, to je moj stav - rekao je Vidić da bi na pitanje, ako su već dobri, zašto joj kritiku nije uputio privatno, u poruci.

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Seka Aleksić

- Kad javno zagovara antivakcinarstvo, ja javno i odgovaram - rekao je Saša za Svet, koji nije propustio priliku da Seku isproziva i na polju njene duhovnosti koju ona već duže vreme propagira.

RepublikaFoto: e-stock agency
Saša Vidić

- Tuman, sveto mesto svakodnevno posećuje na hiljade vernika kako bi prisustvovali grupnoj molitvi i celivanju moštiju svetog Jakova i Zaosima, kaže ona. Sve je to ok za rani srednji vek, nego zar ti nisi išla na vantelesnu oplodnju? Šta više propagira te laži. Još jedna javna i jadna antivakcinska poruka biće verbalno kažnjena. Znam te, znaš me. Mislim da Seka sem manastira treba da poseti i neku kovid bolnicu. Seka ceo život vidim, a ne vidi, čuje, a ne čuje -  izjavio je Vidić o Aleksićki, koja je u međuvremenu prestala i da ga prati na instagramu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
milica

05.04.2021 09:51

Seka i njen dupli moral ;(( kazniti je strogo ,zaboravila ko je bila i sta je sve radila,sram te bilo !